Tunnetko myötähäpeää? Brittituristien nolo tapa Mallorcalla tallentui videolle

Etelän lomakohteista tuttu näky tallentui jälleen kerran videolle.

Anonyyminä pysyttelevä turisti seurasi Mallorcan matkansa ajan joka-aamuista brittituristien kiirettä vallata allasalueen parhain aurinkopeti.

– Olen nähnyt vastaavanlaista ennenkin, mutta ennen kuin oikeasti todistat sen tapahtuvan tuolla lailla, voi sitä olla vaikea uskoa todeksi, myötähäpeää tuntenut Birminghamista kotoisin oleva turisti kertoo.

Videon kuvanneen turistin hotellihuoneen parvekkeelta oli suora näkymä allasalueelle.

Kyseessä on neljän tähden hotelli, joka sijaitsee pahamaineisella Magalufin alueella Mallorcalla. Alue on ollut vuosien ajan erityisesti juhlivien ja juopottelevien brittituristien suosiossa.

Parvekkeelta kuvatulla videolla esiintyviä turisteja tuntui kuitenkin yömyöhään bailaamisen sijaan kiinnostaa enemmän itsensä käristäminen auringon alla hotellin parhailla aurinkotuoleilla.

"Hassua, shokeeraavaa ja noloa"

Turvallisuussyistä kyseessä ollut hotelli sulkee suuren allasalueen portit aina yöksi. Kun portit jälleen avataan aamulla, on niiden taakse kertynyt sankka joukko turisteja jonottamaan allasalueelle pääsyä.

– Olimme shokissa nähdessämme sen, videon kuvannut turisti kertoo muiden turistien ryntäyksen herättämistä tunteista.

Jonottavien turistien ainoa tarkoitus on juosta ja pyyhkeillä vallata parhaat aurinkopedit allasalueelta. On epäselvää, oliko hotellilla liian vähäinen määrä aurinkotuoleja hotellin vieraisiin nähden, vai halusivatko turistit varmistaa vain allasalueen parhaat paikat.

– Minusta se oli hassua, shokeeraavaa ja noloa, videon kuvannut henkilö tuomitsee muiden turistien käytöksen. 

Lähde: Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat