"En pystyisi ikinä" – yöpyisitkö tässä hotellihuoneessa edes ilmaiseksi?

Hotelli tarjoaa yhtä ilmaista hotelliyötä astetta erikoisemmassa hotellihuoneessa.

Ibizalla sijaitsevassa hotellissa rohkeimmat vieraat saavat yöpyä lasiseinäisessä hotellihuoneessa, kertoo New York Post. Matkailuaiheista sisältöä TikTokiin tekevä yhdysvaltalainen pariskunta vieraili hotellissa aikeenaan yöpyä kyseisessä ilmaisessa huoneessa.

Hotellilla heille kuitenkin selvisi eräs hyvin olennainen yksityiskohta lasisesta hotellihuoneesta. Se nimittäin sijaitsee hotellin aulassa.

Paradiso Ibiza Art Hotelliin saapunut Margaret ja Corey Bienert kertovat, että he eivät olleet varautuneet kokemukseen oikealla tavalla.

– Ajattelin, että se on hauska idea. Sen takia halusimme kokeilla sitä, Margaret kertoo.

Pariskunnan TikTokin perusteella erikoiset hotellihuoneet eivät ole mikään uusi tuttavuus, mutta ilmeisesti Ibizan lasikuutio oli heillekin melkein turhan villi kokemus.

Esillä läpi vuorokauden

Kokemuksesta kuvatulla videolla Margaret ja Corey makoilevat sängyssä. Lasin toisella puolella hotellin siivooja moppaa lattioita ja hotelliin saapuvat asukkaat tuijottelevat tai ottavat kuvia lasin läpi.

– En ollut tehnyt taustatyötä, jotta olisin huomannut, että tämä on taidehotelli. Eli kuka ikinä yöpyykään huoneessa, on myös osa taideinstallaatiota, Margaret kertoo.

Aulassa vain lasisilla seinillä erotetussa huoneessa ei voi sammuttaa valoja, eikä ikkunoiden eteen pysty vetämään verhoja. Vain kylpyhuone on suojattu aulassa oleskelevien ihmisten katseilta.

– Käytännössä olet esillä koko ajan, Margaret kertoo.

Huone ei myöskään ole äänieristetty, eli kaikki kovat kolahdukset ja aulan musiikki kuuluvat huoneeseen. Myös kaikki huoneen äänet vuotavat aulan puolelle.

Pariskunta kertoo saaneensa lopulta unenpäästä kiinni, mutta sitten muut hotellin vieraat olivat koputelleet ikkunaan ja herättäneet heidät.

Osana taidetta

Parin someseuraajat ovat kuvailleet hotellihuonetta painajaismaiseksi, vaikka osaa kiehtoikin mahdollisuus yöpyä lasisessa hotellihuoneessa.

– En pystyisi ikinä. Minusta tuntuisi siltä kuin olisin esillä museossa, eräs seuraaja kommentoi.

Margaret kertoo, ettei heille annettu minkäänlaisia käyttäytymissääntöjä huoneeseen, kun häneltä kysyttiin, olisiko huoneessa voinut vaikka harrastaa seksiä.

– Se on taidehotelli aikuisille. Kyseinen huone on kokeilullinen ja sen tarkoitus on olla hauska ja erilainen kokemus, Margaret kertoo.

Jälkikäteen Margaret on pohtinut mahdollisuutta palata huoneeseen ja tehdä kokemuksesta ensimmäistä kertaa leikkisämpi. Hän kertoo, että olisi voinut keksiä erilaisia tapoja viihdyttää muita hotellivieraita sen sijaan, että koki olonsa täysin haavoittuvaiseksi koko yön ajan.

– Suosittelen yöpymistä, vaikka se olikin yksi oudoimpia öitämme ikinä, Margaret summaa. 

Pariskunnan kuvaamat videot yöpymisestä ovat olleet huippusuosittuja. 

Lähteet: Storyful/Reuters, New York Post ja @aprettycoolhoteltour

Lue myös:

    Uusimmat