Liverpoolille kylmää kyytiä – tähtipelaaja antoi nyt tylyt rukkaset

Englannin Valioliiga alkaa perjantaina, eikä Liverpool ole vahvistanut joukkuettaan kesän aikana yhdelläkään uudella pelaajalla. Nyt Arne Slotin luotsaama joukkue kärsi tuoreimman takaiskunsa Espanjan suunnalta.

The Times kertoi sunnuntai-iltana, että Liverpoolin tavoittelema keskikenttäpelaaja Martin Zubimendi ei aiokaan jättää nykyistä joukkuettaan Real Sociedadia siirtyäkseen Anfieldille.

The Athleticin mukaan sekä Liverpool että Real Sociedad odottivat Zubimendin antavan suostumuksensa siirrolle. 25-vuotias on kuitenkin päättänyt lähtemistä vastaan.

Zubimendin sopimukseen sisältyy 60 miljoonan euron ulosostoklausuuli, minkä vuoksi siirron toteuttaminen oli alkajaisiksi vaativaa. Nyt Liverpoolin uusi päävalmentaja Slot jää ilman Zubimendia, jota pidettiin täydellisenä lisänä hollantilaisluotsin sapluunaan.

Liverpool on etsinyt ensisijaisesti uutta keskikentän pohjapelaajaa kesän siirtomarkkinoilta, mutta jäänyt toistaiseksi tyhjin käsin uusien vahvistusten suhteen.

Sunnuntaina Liverpool vahvisti myös kaupanneensa 21-vuotiaan portugalilaistaiturin Fabio Carvalhon Valioliiga-kilpailija Brentfordiin noin 24 miljoonalla eurolla.

Lue myös:

    Uusimmat