Maria Veitola julkaisi rehellisiä kuvia kotoaan – seuraajilta sataa kiitosta: "Ihanan lohdullista"

Maria Veitola kertoo hänen ja Jotti-puolisonsa hakeutuneen pariterapiaan 0:58
Katso myös: Maria Veitola kertoo hänen ja Jotti-puolisonsa hakeutuneen pariterapiaan

Maria Veitolan rehelliset kotikuvat keräävät kiitosta.

Toimittaja-juontaja Maria Veitola tarjosi someseuraajilleen kurkistuksen perheensä kotiin. Hän kertoi tuoreimmassa Instagram-postauksessaan seuraajiensa pyytäneen häneltä enemmän kuvia perheensä kodista, ja niin hän päätti tehdä työtä käskettyä.

Postauksen ensimmäisessä kuvassa Veitola esittelee makuuhuoneensa. Kuvassa hän istuu sängyllä lootusasennossa. Sängyn päällä on paljon erilaisia tavaroita, muun muassa postipaketti ja pehmoleluja.

– No, tässä. En pysty just nyt parempaan. Jos mä levitoin vähän, niin ehkä se siitä, hän kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Seuraavissa kuvissa näkyvät perheen ruokapöytä, eteinen, kylpyhuone, parveke ja sauna. Kuvissa näkyy tavaroita ja esimerkiksi vaatteita hujan hajan.

Postauksen aihetunnisteeksi Veitola on raapustanut kasat. Hän on aiemmin kertonut Instagram-tilillään, miten hänen kotoaan löytyy erilaisia esineistä koostuvia kasoja. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta. 

Veitolan rehelliset kuvat perheensä kodista keräävät kiitosta julkaisun kommenttikentässä.

– Ihanan lohdullista ja rehellistä, näitä lisää someen.

– Tulin onnelliseksi, että muillakin on kasoja ja tavaroita siellä täällä. Monesti näkee vaan sen filtteröidyn kauneuden asiassa kun asiassa. Liian tyhjää ja liian siistiä ollakseen totta. Rakastan tätä.

– Kasat kuuluu arkeen.

Veitolan luotsaama Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat