Marja Kihlströmin isoäiti sai vakavan sairauskohtauksen: "Hoito keskittyy enää kivunlievitykseen"

Tv-kasvo Marja Kihlström kertoi Instagramissa heidän perhettään kohdanneesta suru-uutisesta.

Tv-kasvo ja erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström kertoi 13. elokuuta Instagramissa, että hänen isoäitinsä, tuttavallisemmin mamma, on saanut vakavan sairauskohtauksen ja hänen päivänsä käyvät vähiin. 

– Vaikka työssäni olen kohdannut surua, se vyöryy mieleen monien tunteiden kirjona. Sana luopuminen täyttää mieleni. Se kaikki rakkaus, mitä olen saanut mammalta ihan pienestä saakka, on perinnöstä suurin, arvoltaan sukupolvet lävistävä. Mamma ja edesmennyt pappani muuttivat sukuni tarinan vuosia vuosia sitten. Äitini isoveli kuoli vain 17-vuotiaana vakavaan sairauteen. Suru täytti perheen, repi, satutti eikä suru rakkauden kääntöpuolena ole missään vaiheessa hävinnyt. Mamman ja papan kuin äitinikin elämä muuttui lopullisesti. He kuitenkin päättivät, että rakkaus pitää näyttää, kun ihminen elää, Kihlström kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kihlström muistelee, miten suuri osa hänen elämäänsä mamma on aina ollut. 

– Mamma on nähnyt myös minun lasteni syntymän ja kasvun. Sunnuntaina niin minä, muru ja lapset itkimme mamman sairaalansängyn luona. Kyynelien padot aukesivat, kun keskimmäinen purskahti itkuun ja kysyi, kuoleeko mamma, Kihlström kirjoitti koskettavasti. 

– Kukaan ei tiedä päivää, mutta hoito keskittyy enää kivunlievitykseen. Lopulta jäljelle jää olla läsnä, koskettaa. Kertoa rakkaudesta ja sanoa, että me pärjäämme, saat mennä, kun hetki tulee, Kihlström jatkoi. 

Hän haluaa puhua kuolemasta, koska se on edelleen tabu. 

– Halusin vaan kertoa tämän kaiken teille. Kuolemasta puhuminenkin on tabu, vaikka se on yhtä luonnollinen osa elämää kuin seksuaalisuus. Eikä sen herättämiä tunteita pitäisi kenenkään joutua piilottelemaan. Muistetaan iloita ja arvostaa elämää. Kiitos kaikesta tuestanne ihanat, Kihlström päätti kirjoituksensa. 

Kihlström on tuttu muun muassa Naked Attraction Suomi -ohjelman juontajana.

Lue myös:

    Uusimmat