Marja Kihlströmin koskettava julkaisu isoäidin kuoleman jälkeen: "Sain olla hänen rinnallaan kolme viimeistä päivää"

Juontaja Marja Kihlström kertoi suru-uutisen Instagramissa 20. elokuuta, sillä hänen isoäitinsä on kuollut vakavan sairauskohtauksen jälkeen. 

Tv-kasvo ja erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström  kertoi 20. elokuuta Instagramissa, että hänen isoäitinsä on kuollut. Vain hetki sitten 13. elokuuta Kihlström kertoi, että isoäiti oli saanut vakavan sairauskohtauksen ja hänen hoitonsa keskittyi enää vain kivunlievitykseen. 

– Yhteinen matkamme elämässä tuli päätökseen. Kyyneleet täytti silmät, taustalla soi Suojelusenkeli. Sain olla hänen rinnallaan kolme viimeistä päivää. Sydän sanoi, että tämä on nyt tärkeintä elämässä. Pitää huolta, toteuttaa mamman viimeiset toiveet yhdessä läheisten kanssa. Erityisesti äitini, nyt olimme mamman sairaalansängyn molemmin puolin loppuun saakka, Kihlström kirjoitti. 

Voit selata kuvia nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän kertoi julkaisussaan saaneensa avata ikkunan isoäitinsä kuoleman jälkeen ja päästää ”mamman” sielun jatkamaan matkaa. 

Kihlström ei ole kirjoituksensa mukaan ollut aiemmin kenenkään ihmisen rinnalla elämän loppuun saakka. 

– Edellisella kerralla, kun läheiseni saattohoidettiin, en ollut valmis olemaan. Nyt oli aika, Kihlström kirjoitti. 

Isoäidin poistumisen jälkeen tapahtumat vielä hakevat sanoja ja koko kokemus on Kihströmillä vasta jäsentymässä ja elämä asettumassa uusiin uriin. 

– Suru saa kaikkine tunteineen tilansa, aikansa, elää rakkaudessa loppuelämän. Oli tärkeää saada hyvästellä. Olen myös äärimmäisen kiitollinen Karkkilan vuodeosaston hoitajille kohtaamisesta ja arvokkaasta saattohoidosta, niin mamman kuin meidät omaisten puolesta. Mamma, et unohdu, vaan kuljet mukana kaikessa siinä, mitä olen, olet aina sydämessäni. Miten paljon sainkaan sinulta mamma, Kihlström kirjoitti koskettavasti. 

– Sun sanoin: ”Elämä on arvokas. Muistakaa rakastaa elämää”, Kihlström jatkoi. 

Hän kiitti lopuksi vielä kaikkia tuesta ja myötäelämisestä. 

Kihlström on tuttu muun muassa Naked Attraction Suomi -ohjelman juontajana.

Lue myös:

    Uusimmat