Markon ruokakauppatilaus naurattaa, Kati pelasti lehmiä Norjasta – katso, mitä hyvää meillä ja maailmalla on tapahtunut!

Maailmassa riittää synkkiä uutisia, mutta tästä artikkelista niitä et löydä. MTV Uutiset koostaa tähän artikkeliin joka viikko uutisia, joista tulee hyvä mieli.

Eino-hevonen hyppäsi volttia kuljetuksen aikana:  6-vuotiaan kuvaamasta videosta jättihitti maailmalla 

Muhoksella asuvan pariskunnan 6-vuotias poika tallensi uskomattoman tilanteen videolle. Hevonen päätyi jollain ilveellä kuljetuskärryyn niin, että sen kaviot osoittivat kohti taivasta. Hevoselle ei käynyt tilanteessa pahasti, mutta kuusivuotias onnistui kuvaamaan elämänsä videon.

Lue koko juttu täältä!

Kati pelasti teurasuhan alla olleet lehmät

Kati Laine rakastui norjalaiseen maajussiin, muutti uuteen maahan rakkauden perässä ja tuli maitojunalla takaisin, muttei yksin. Mukaan lähti kahdeksan lehmää, jotka muuten olisi viety teuraalle.

Lue koko juttu täältä!

Marko turvautui ruokaostoksilla monen suosimaan niksiin – hulvaton lopputulema

Monen suosima kikka sopivan noutoajan varaamiseksi ruokakauppaostoksille saattaa päättyä hupaisasti ja vähän turhan hinnakkaasti.

– Mietin, kun menin hakemaan sitä hemmetin kahvipakettia, että onko se oikeasti siellä pahvilaatikossa yksinään. No olihan se siellä, tapauksesta huvittunut Marko Ahola naureskelee.

Mitä oikein tapahtui? Lue koko juttu täältä!

Tästä videosta tulee hyvä mieli – Britannian suurin eläintarha esitteli hiljattain syntyneen piikkisian poikasen

Johanna Anttilalla oli viimeinen päivä Salatuissa elämissä – iloisesta syystä!

Näyttelijä Johanna Anttila jäi maaliskuun alussa äitiysvapaalle Salatut elämät -sarjan Joanna Lumijoen roolistaan. MTV Uutiset seurasi Anttilan viimeistä työpäivää studiolla.  Anttila odottaa äitiyslomaltaan erityisesti hetkiä uuden tulokkaan kanssa. 

Lue koko juttu täältä!

Jounilla, 81, on autenttinen lentokonesimulaattori autotallissaan

Jouni Laulajainen, 81, on intohimoinen ilmailuharrastaja. Asia paljastuu, jos vilkaisee Laulajaisen autotalliin.

Lue koko juttu täältä!

Mikä oli oma suosikkisi? Voit jakaa sen somessa aihetunnisteella #mtvuutiset #hyvauutinen

 

MTV Uutiset ottaa vastaan vinkkejä sekä kuvia ja videoita hyvistä kokemuksista, sankariteoista ja paikallisista ilon aiheista. Voit laittaa omasi osoitteella uutiset@mtv.fi tai tämän linkin kautta.

Lue myös:

    Uusimmat