Massiivinen rytmihäiriö säikäytti Mira Kasslinin: ”En halua leikkiä terveydelläni”

Entinen kilpaurheilija ja nykyinen kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin valmistautuu Mont Blancin valloittamiseen. Rankka treeni sai stopin, kun Kasslin sai rytmihäiriöitä sydämeensä.

Kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin, 39, kertoi toukokuun 2017 alussa saaneensa massiivisia rytmihäiriöitä sydämeensä treenin jälkeen.

Vuonna 1996 Atlantan ja vuonna 2000 Sydneyn olympialaisissa ratapyöräilyssä Suomea edustaneen Kasslinin suunnitelmissa on kiivetä Italian ja Ranskan rajalla Alppien vuoristossa sijaitsevan Mont Blancin huipulle. Rankka treeni ajoi Kasslinin ylirasittuneeseen tilaan, joka sai sydämen oireilemaan.

– Oli yksinkertaisesti liikaa treeniä ja muuta väsymystä, jonka vuoksi sain aika rajuja lisälyöntejä sydämeen. Nyt sen tiimoilta on tutkittu kaikki mahdolliset, ja nyt sekä sydämeni että minä olemme lääkäreiden mukaan erittäin hyvässä kunnossa, Kasslin kertoo huojentuneena MTV.fin haastattelussa.

Kasslin myöntää, että rytmihäiriöt saivat hänet pysähtymään ja miettimään terveyttään.

– Toki se säikäyttää. Varsinkin, kun olen lähdössä tekemään äärimmäistä suoritusta vaikeisiin olosuhteisiin. En halua lähteä leikkimään terveydelläni, hän toteaa painokkaasti.

Kasslin lähtee valloittamaan Mont Blancia heinäkuun lopulla. Siihen saakka hän treenaa erityisesti niin fyysistä kuin henkistäkin kestävyyttä. Kiirettä pitää myös treenirintamalla.

– Teemme juuri nyt aika paljon töitä. Bisneksen kanssa ollaan kriittisessä vaiheessa, kun markkinat on hankala ja yrityksemme on nuori, joten muuttujia riittää. Mutta ehkä me selviämme, hyväntuulinen Kasslin toteaa luottavaisena.

Lue myös:

    Uusimmat