Matias Maccelli iski maalin – Kaapo Kakko pisteille, Rangers kovassa vedossa

Matias Maccelli maalinteossa – Arizona joutui silti taipumaan 0:33
Matias Maccelli maalinteossa – Arizona joutui silti taipumaan (Video: NHL.com)

Jääkiekon NHL:ssä New Jersey Devils luisteli hyvällä etumatkalla voittoon vieraakseen saapuneesta Seattle Krakenista maalein 3–1.

Suomalaisista New Jerseyn Erik Haula ja Santeri Hatakka kirjasivat kumpikin itselleen yhdet syöttöpisteet Jack Hughesin ja Dawson Mercerin maaleista.

Devils oli laukonut itselleen jo toisen erän alussa hyvän 3–0-johtoaseman. Kraken avasi ottelun pistetilinsä vasta viimeisessä erässä Will Borgenin osumalla.

Seattle on hävinnyt kymmenestä viimeisestä ottelustaan kahdeksan. New Jersey taas on lyönyt kymmenestä viimeisestä vastustajastaan neljä.

Maccelli laukoi ruotsalaisen ohi

Suomalaishyökkääjä Matias Maccelli pääsi maalintekoon, kun hänen joukkueensa Arizona Coyotes saapui Philadelphia Flyersin vieraaksi. Kiekko sujahti Flyersin ruotsalaismaalivahdin Samuel Erssonin jalkojen kautta maaliin. Maccellin osuma siivitti Arizonan 2–1-johtoon ottelun toisessa erässä.

Katso Maccellin osuma pääkuvan videolta.

Kotijoukkue löysi kuitenkin uuden vaihteen erätauon aikana ja tykitti ottelun loppulukemiksi 5–3.

Kakko syöttöpisteille ja jäähylle

New York Rangersin ja Calgary Flamesin välinen kohtaaminen päättyi Madison Square Gardenilla newyorkilaisisäntien 2–0-voittoon.

Rangersin paidassa pelaava suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko keräsi itselleen syöttöpisteen Will Guyllen toisessa erässä laukomasta ottelun avausmaalista. Puoli minuuttia myöhemmin Kakko passitettiin kahdeksi minuutiksi jäähykoppiin kampituksesta.

Voitto oli Rangersille viides peräkkäinen. Flamesin tappio rikkoi joukkueen neljän voiton putken.