Matilda Wirtavuoren missikävelyä on ylistetty, mutta myös väitetty kopioksi – kommentoi asiaa suorassa lähetyksessä

Matilda Wirtavuori on saanut paljon kehuja missikävelystään, mutta myös syytöksiä kopioimisesta.

Miss Suomi Matilda Wirtavuori lähtee parin viikon päästä Miss Universum -kilpailuihin Meksikoon. Wirtavuori on kerännyt huomiota kruunaamisensa jälkeen niin Suomessa kuin myös kansainvälisesti. 

– Se on aika hullu tunne, kun kauppakeskuksissa ihmiset tunnistavat ja tulevat pyytämään yhteiskuvia. Elämäni on muuttunut ihan täysin, Wirtavuori kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Kansainväliset missifanit ovat kiinnittäneet Wirtavuoren missikävelyyn huomionsa – niin hyvässä kuin pahassa. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt väitteitä, että Wirtavuori olisi kopioinut hallitsevan Miss Universumin, nicaragualaisen Sheynnis Palaciosin kävelytyyliä ja käännöksiä. Wirtavuori on huomannut väitteet.

– En ole kopioinut ja se tässä hauskinta onkin, että kansainväliset fanit ovat sellaisia intensiivisiä. He fanittavat niin kovaa heidän kisaajiaan, että puolustellaan omaa missiä aina.

Viiden jälkeen -ohjelman juontaja Ripsa Koskinen-Papunen kysyi Wirtavuorelta, voiko missikisoissa kävellä monin eri tavoin.

– Ei voi ja sekin on hauska fakta. Ei ole kuitenkaan ihan rajattomasti ja loputtomasti niitä tapoja, miten voi kävellä ja pyörähtää. 

– Ehkä se on tämä tukka, kun meillä molemmilla on lyhkäisempi tukka, niin sitten on helppo verrata. 

Wirtavuori on haaveillut urasta laulajana ja yllä olevalla videolla hän paljastaa, millaista musiikkia häneltä tulevaisuudessa kuullaan. 

Lue myös:

    Uusimmat