Max Verstappenilta suorat sanat erikoisesta rangaistuksestaan

Max Verstappen on kommentoinut FIA:n päätöstä rangaista häntä lehdistötilaisuudessa kiroilemisesta. Kolminkertainen maailmanmestari joutuu suorittamaan yhdyskuntapalvelua Singaporen osakilpailun yhteydessä tehdyn ratkaisun jälkeen.

Red Bullin hollantilaistähteä rangaistiin siitä, että hän käytti kirosanaa torstain lehdistötilaisuudessa. Puhuessaan tapauksesta De Telegraafille, Verstappen kutsui saamaansa rangaistusta oudoksi.

– Saattaa olla parempi, etten sano siitä mitään. Sanomiseni eivät oikeastaan ansaitse huomiota. Minusta se kaikki on vain outoa, Verstappen sanoi hollantilaislehdelle.

Verstappenille huomautettiin, että Haas-kuljettaja Kevin Magnussen oli myös käyttänyt kirosanaa puhuessaan paluustaan Bakussa kärsimänsä kilpailukiellon jälkeen.

Toisin kuin Verstappen, Magnussen ei saanut rangaistusta, eikä hänen tarvinnut selitellä sanojaan Singaporen toimitsijoille.

Verstappen kuitenkin torjui väitteet häntä vastaan suunnatusta agendasta ja vihjasi jatkavansa kiroilua vain kuljettajien lehdistötilaisuuksien ulkopuolella.

– Mutta hän (Magnussen) ei sanonut sitä lehdistötilaisuudessa, siinä on ilmeisesti se ero, Verstappen lisäsi.

– Mutta täällä (media-aitauksessa) voimme ilmeisesti kiroilla. Joten ensi kerralla teidän ei tarvitse kysyä minulta mitään lehdistötilaisuudessa ja sitten voimme kertoa tarinamme täällä.

F1-kausi kääntyy loppusuoralle – Max Verstappen ja Red Bull tiukoilla mestaruustaistoissa 2:37
F1-kausi kääntyy loppusuoralle – Max Verstappen ja Red Bull tiukoilla mestaruustaistoissa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja