Max Verstappenista hämmästyttävä paljastus – nyt riitti yökolmeen nuokkuminen

Red Bull on päättänyt rajoittaa Max Verstappenin yöllisiä touhuja.

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko paljasti tuoreessa kolumnissaan sen, miten F1-tähti Max Verstappen ajoi simulaatiokisaa myöhään yöllä Unkarin GP:n alla. Unkarissa Verstappen kävi kuumana kuin hellankoukku, kun Red Bullin taktiset valinnat eivät onnistuneet toivotulla tavalla.

Verstappen huusi talliradiossa muun muassa sillä hetkellä, kun hän osui Mercedeksen Lewis Hamiltonin kanssa yhteen. Verstappen teki itse tilanteessa virheen, mutta se ei paljoa purkausta estellyt.

Red Bullin neuvonantaja, tohtori Helmut Marko perkasi viime viikonloppuna ajetun Unkarin GP:n tapahtumia Speedweekille kirjoittamassaan kolumnissa. Marko paljasti sen, miten Verstappen on jopa voittanut F1-kisoja niin, että hän on niiden alla nuokkunut pitkälle yöhön tietokoneella, simulaatiokisojen parissa.

Nyt tähän on tulossa stoppi.

– Max oli hieman ärtyinen Unkarissa, eikä kestänyt kauaa, kun hän alkoi iskeä kritiikkiä linjoille. Noh, ei ihme, kun hän viettää yöt ajamalla simulaatiokilpailuja, Marko aloitti, jatkaen perään:

– Minun täytyy kertoa tämä: hän meni Imolassa kisan alla (ajettiin 19. toukokuuta 2024) vasta kolmelta yöllä nukkumaan, kun hän osallistui simulaatiokilpailuun. Siitä huolimatta hän voitti sunnuntaina, Marko paljasti.

Markon mukaan Verstappenilla on ”erilainen unirytmi”, ja että hän ehti silti nukkua seitsemän tuntia kisan alla.

– Nyt hänen Unkarin myöhäinen simulaattorivisiittinsä johtui siitä, kun yksi hänen tallinsa kilpailija ei päässyt paikalle. Joka tapauksessa olemme sopineet niin, että hän ei aja enää myöhäisiä simulaatiokisoja keskellä yötä, Marko kertoi.

Red Bull on joutunut entistä ahtaammalle F1-sarjassa, kun erityisesti McLaren on kirinyt sen etumatkan kiinni. Verstappenin edellinen voitto on kesäkuulta Espanjasta. Sen jälkeen Mercedeksen George Russell voitti Itävallassa, toinen Mercedes-kuski Lewis Hamilton voitti Britanniassa ja McLarenin Oscar Piastri voitti Unkarissa.

Muista F1-kuskeista erityisesti McLarenin Lando Norris on tullut tutuksi simulaatiokilpailujen ystävänä. Nämä ajat ovat kuitenkin jääneet taaksepäin, sillä Norris on kohdistanut viime aikoina keskittymistään yhä enemmän formuloiden suuntaan.

Lue myös:

    Uusimmat