Mies latasi Onlyfansiin videon yhdynnästä 16-vuotiaan kanssa, videota ei poistettu 1,5 vuoteen – 20 vuoden vankeus uhkaa

36-vuotiasta miestä odottaa jopa 20 vuoden vankeustuomio hänen ladattuaan Onlyfans-tililleen videon, jossa hän on yhdynnässä 16-vuotiaan tytön kanssa.

Mies on tunnustanut teon, josta tuomiona on elokuussa tehdyn sopimuksen mukaisesti viidestä 20 vuotta vankeutta sekä 250 000 dollarin sakko. Miehen asianajaja kieltäytyi kommentoimasta asiaa, ennen kuin tuomio julistetaan virallisesti 19. joulukuuta.

Tapaus liittyy uutistoimisto Reutersin laajempaan tutkivaan artikkeliin Onlyfans-sivustolta löytyvästä, lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä sisältävästä materiaalista.

Tapahtui vuuonna 2022

Epäilty pidätettiin moottoritien levähdyspaikalla Yhdysvaltain Ohiossa joulukuussa 2022. Hän oli tavannut uhrin ruokakaupassa aiemmin syksyllä. Miehen mukaan he aloittivat pian tämän jälkeen seksisuhteen. 9. marraskuuta hän latasi Onlyfans-tililleen videon, jossa pari on yhdynnässä keskenään.

– Se oli painajainen. Tyttö ei vieläkään voi hyvin, tytön sukulainen kertoo Reutersille.

Oikeuspöytäkirjojen mukaan Onlyfansista on tehty ainakin 30 valitusta vuosina 2019–2024, jotka liittyvät sivustolla julkaistuun, seksuaalista hyväksikäyttöä sisältävään materiaaliin. Tutkittavana on yli 200 videota ja kuvaa, joissa mukana on lapsia. Osassa niistä aikuiset pakottavat taaperoita tyydyttämään heitä suullaan.

Onlyfans ei ole kommentoinut epäillyn miehen toimintaa. Hänen Onlyfans-tilinsä pysyi sivustolla puolitoista vuotta sen jälkeen, kun hän latasi sinne edellä mainitun videon.

Video poistettiin lopulta viime kesäkuussa. Miehen tili poistettiin vasta sen jälkeen, kun Reuters pyysi sitä Onlyfansilta. Onlyfansin mukaan lasten esiintyminen sen sivustolla on kielletty ja kaikki lasten hyväksikäyttöön viittaava materiaali poistetaan ripeästi ja tilit, jotka rikkovat heidän sääntöjään, tullaan poistamaan.

Lue myös:

    Uusimmat