Mies tuppautui 18-vuotiaan naisen seuraan texasilaiskahvilassa – yhtäkkiä pöytään saapui nerokas avuntarjous: "Ottakaa oppia"

Starbucksin työntekijän toiminta keräsi kiitosta huolestuneelta äidiltä. 

Texasilaisen kahvilan työntekijä keksi nerokkaan tavan auttaa asiakasta, joka vaikutti tarvitsevan apua. Starbucksin työntekijä keksi viestiä asiakkaan kanssa kahvikupin avulla.

– [Tämä on] upea esimerkki muille ihmisille, yrityksille. En tiedä, kouluttaako Starbucks baristansa noin, mutta jos he tekevät niin, bravo, äiti Brandy Roberson kiittelee.

– Jos eivät kouluta, ottakaa oppia tältä tiimiltä.

Tytärtä lähestyi mies – sitten saapui ilmaiskaakao

Myöhään lauantai-iltana Brandyn 18-vuotias tytär oli opiskelemassa kahvilassa, kun häntä lähestyi mies. Mies ilmeisesti halusi keskustella tytön kanssa tämän opinnoista.

– Ilmeisesti mies oli hyvin kovaääninen ja elehti. Tytärtäni ei pelottanut, mutta kuitenkin työntekijä yllättäen tuli hänen luokseen ja ojensi hänelle kupin, Brandy kuvaa.

Kupissa oli kaakaota, kertoo Metro. Tytär ei ollut tilannut mitään, mutta juoman idea olikin viesti, joka oli kirjoitettu tussilla kupin reunaan. Katso viesti yllä olevalta videolta.

"Kaikki työntekijät tuijottivat häntä, valmiina auttamaan"

"OIetko ok? Haluatko, että puutumme tilanteeseen? Jos haluat, ota kansi pois tästä kupista", kahvikupissa luki.

– Tyttäreni katsoi ylös ja kaikki työntekijät tuijottivat häntä, valmiina auttamaan. Se kosketti häntä, Brandy kuvaa.

Mies ilmeisesti huomasi kommunikoinnin ja palasi omaan pöytäänsä. Brandy toivoo, että muutkin yritykset kouluttaisivat työntekijöitään havainnoimaan vaaratilanteita.

Lue myös: Vantaalainen Sonya, 17, kuvasi häntä ahdistelleita aikuisia miehiä videolle – satoja tuhansia katselukertoja: "Tämä on se todellisuus"
Katso myös: Tinsley-koira pelasti omistajansa – haki  poliisit paikalle kolarin jälkeen!

Lähteet: Metro, CNN

Lue myös:

    Uusimmat