Mika Saukkosen tanssi suolsi Jorma Uotiselta tiukan sivalluksen: "Vähän enempi sinne piirileikin puolelle"

Mika & Liisa - Ama Credi E Vai 4:05
Katso videolta Mika Saukkosen ja Liisa Setälän wienervalssi.

Mika Saukkonen ja Liisa Setälä esittivät Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman haaveet-teemajaksossa wienervalssin.

Neljännessä suorassa Tanssii Tähtien Kanssa  -lähetyksessä teemana oli haaveiden maailma. Jaksossa TTK-parit pääsivät kukin esittämään vakiotanssin. 

Mika Saukkonen  ja Liisa Setälä  esittivät jaksossa tanssinaan wienervalssin. Sen taustakappale oli Andrea Bocellin Ama Credi E Vai. Ennen tanssia Saukkonen kertoi mieltymyksestään Pohjois-Italiaan ja sen viinitiloihin. Hän kertoikin haaveilevansa, että saisi vanhoille päivilleen hankittua oman viinitilan. 

Tuomaristo ei ollut wienervalssista kuitenkaan aivan vakuuttunut. 

– Valssin kolmesta askeleesta se ensimmäinen toimi ihan hienosti. Jatkakaan samaan malliin, ehkä saadaan se toinen askel sieltä kuntoon, Helena Ahti-Hallberg  kommentoi todeten, että valssissa oli läsnä paikka paikoin kiireen tuntua

– 90 prosenttia oli jo kuten piti tai oli treenattu, Ahti-Hallberg jatkoi kertoen, että Saukkosen tanssiasento oli myös parantunut. 

Jorma Uotinen  antoi varsin tiukkasanaisen palautteen. 

– Taisi mennä ehkä vähän enempi sinne piirileikin puolelle. Vaikka sanon, että kyllä tämä valssi sinne viinitilalle niihin sadonkorjuujuhliin riittää. 

Jukka Haapalainen  sen sijaan pisti merkille millaista olemusta valssissa tanssijalta odotetaan ja totesi niiden elkeiden olleen Saukkosen preesensissa läsnä esityksen aikana. 

Pari sai yhteensä 14 pistettä. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat