Mikael ja Tiina Forsby paljastavat, kuinka heidän rakkaustarinansa sai alkunsa: "Suuteli ja yllättäen juoksi karkuun"

Portion Boys kertoo hikisistä kohtaamisistaan keikkojen jälkeen – ’’Pikkarit jäi pois’’ 1:34
Videolla Portion Boys kertoo hikisistä kohtaamisistaan

Portion Boys -yhtyeen Mikael ja Tiina Forsby tapasivat toisensa kahdeksan vuotta sitten.

Portion Boys -yhtyeen Mikael Forsby muistelee ensimmäistä kohtaamistaan nykyisen vaimonsa Tiina Forsbyn kanssa, joka myös nähdään bändin riveissä. Kaksikko tapasi toisensa kahdeksan vuotta sitten Kemissä, missä Mikael oli soittamassa Movetron-yhtyeen riveissä ja Tiina puolestaan yleisön joukossa.

– Ensimmäinen katse suhun, maailman kauneimpaan naiseen ja tiesin heti, että sä olet se! Se on siinä, Mikael aloittaa kirjotuksen.

Kahdeksan vuotta myöhemmin, nykyään naimisissa oleva pariskunta pääsi esiintymään yhdessä samoilla festivaaleilla ja muistelemaan ikimuistoista hetkeä.

– Saatiin hauska idea, että filmatisoidaan meidän ensitapaaminen videolle niinkuin se 8 vuotta sitten meni, samassa paikassa, samalla lailla.

Videon näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikael paljastaa yksityiskohtia, mitä tapahtui keikan jälkeen 5. elokuuta vuonna 2016.

– Tiina juoksi mua kohti. Me halattiin, ilman sanoja. Hetken kuluttua Tiina suuteli mua ja yllättäen juoksi karkuun, koska olin sanonut että kyyti on pian lähdössä. Minä jäin vaan ihmettelemään, että mitä ihmettä äsken oikein tapahtui. En koskaan unohda tuota päivää, tuota hetkeä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tiina on saanut kysymyksiä, mitä tapahtui sen jälkeen, kun hän juoksi pois. Hän lupaa avata tarinan vielä paremmin joskus myöhemmin.

– Omaan puoleeni tarinasta voin kuitenkin lisätä vielä tämän; Hetken matkaa juostuani (jo kauas pois Mikun näköpiiristä) minä pysähdyin ja tunsin kuinka mun sydän hakkaa rinnasta ulos. Olin niin ison tunnekuohun vallassa että jouduin hetken ajan vaan hengittelemään ja keräilemään itseäni. Mietin tapahtuiko tämä oikeasti vai oliko kaikki vaan unta. Sitten otin puhelimen käteen ja kirjoitin Mikaelille viestin. 

Siitä alkoi meidän maratonpuhelut toisillemme. Tuntematon ihminen tuntui heti tutulta, ihmiseltä jolle voi kaiken kertoa ja joka pysyy rinnalla, no matter what. Oon todella onnellinen tästä 3 viikosta mikä kului niiden pitkien puheluiden parissa. Se loi meille vahvan pohjan ja kun sitten taas nähtiin me oltiin jo täysin erottamattomat.

Lue myös:

    Uusimmat