Vaikuttava näky! Portion Boysin JaloTiina esitteli kotinsa

Portion Boys täytti faninsa viimeisen toiveen 1:12
Portion Boys muistelee videolla kesän koskettavaa fanikohtaamista. He täyttivät erään fanin viimeisen toiveen.

Portion Boys -yhtyeessa laulava Tiina ”JaloTiina” Forsby päästää Instagramissa ihmiset kurkistamaan hänen ja Mikael Forsbyn kotiin. 

Portion Boys -yhtyeestä tuttu laulaja Tiina ”JaloTiina” Forsby jakoi Instagramissa kuvia hänen ja hänen miehensä Mikael Forsbyn näyttävästä kodista 3. lokakuuta. 

– Pitkästä aikaa putipuhdas koti, ja sen kunniaksi tässä postauksessa pieniä palasia meidän kodista. Olemme siivonneet noin joka ikisen kaapin täältä ja heittäneet jätesäkeittäin turhaa menemään. Silloin harvoin, kun meillä on kotiaikaa, niin yleensä se menee ihan vaan pötkötellessä, mutta samalla minua on ahdistanut se jatkuva epäjärjestys ja sotku joka paikassa, Forsby kirjoitti kuvien yhteyteen.

– Takaraivossa on jyskyttänyt joka hetki, että pitäisi siivota, pitäisi siivota, ja nyt oli vihdoinkin vähän energiaa ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa hommiin. Vaikkakin pötköttelyaika jäi nyt minimiin, niin ah, mikä ihana fiilis ja tunnelma täällä nyt on, Forsby hehkutti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Talossa on käytetty paljon puumateriaalia ja lisäksi siellä on runsaasti huomion kiinnittäviä yksityiskohtia. 

Forsby kertoi tehneensä päätöksen, että tästä lähtien kiireen ja väsymyksenkin keskellä hän aikoo laittaa tavarat paremmin paikoilleen. 

Laulaja loukkaantui keikalla kesäkuussa Kokkolassa ja joutui sen myötä tekemään suuren osan kesän keikoista pyörätuolissa. Syyskuussa hän kuitenkin kertoi MTV Uutisille, että voi jälleen tehdä keikkoja normaalisti. 

– Jalka on nyt aika lailla kunnossa. En osaa sanoa, onko aivan sataprosenttisessa kunnossa, mutta vaikuttaa hyvältä. Jänteet ovat kiinnittyneet, ja olen tehnyt jo useamman keikan kahdella jalalla. Ei ole enää niin suuria kipuja, niin uskon, että voima palautuu ja kaikki on pian ennallaan, Forsby kertoi MTV Uutisille tuolloin. 

Lue myös:

    Uusimmat