Mikko Rantasen kenttä täysin kuutamolla Coloradon murskatappiossa – supertähti tälläsi vastustajaa päähän

Brock Nelson kieputti Mikko Rantasen ketjun solmuun – Colorado päästi taas kuusi maalia 1:29
Brock Nelson kieputti Mikko Rantasen ketjun solmuun – Colorado päästi taas kuusi maalia.

Colorado on hävinnyt kaikki kolme NHL-otteluaan, ja se on päästänyt niissä yhteensä peräti 20 maalia. Viime yön ottelussa Mikko Rantasen ykköskentällinen epäonnistui pahasti.

Viime yönä Avalanche hävisi rumasti 2–6 New York Islandersille. Aikaisemmat ottelut ovat päättyneet lähes yhtä kehnoon lopputulokseen. Avalanchen tappiolukemat edellisistä otteluista ovat 4–8 ja 4–6.

Islanders-ottelun maalit voit katsoa jutun ylälaidan videolta.

Coloradon päävalmentaja Jared Bednar puhisi pettyneenä medialle Islanders-tappion jälkeen.

– Ei ole tekosyitä. En pitänyt pelistämme tänään. Alusta loppuun aivan kamalaa, Bednar sätti omiaan Denver Postin mukaan.

Avalanchen surkeisiin peliesityksiin vaikuttavat osittain isot poissaolot. Sivussa ovat Devon Toews, Jonathan Drouin, Artturi Lehkonen, Valeri Nitshushkin ja Gabriel Landeskog. Kolme viimeistä ovat poissa ainakin marraskuuhun asti. 

Loukkaantumiset eivät kuitenkaan ole ainoa syy kehnoihin esityksiin. Esimerkiksi ykkösviisikko on pelannut suorastaan surkeasti. Islandersia vastaan Mikko Rantasen vitjan plusmiinus-tilasto näytti karua lukemaa -3. 

Erityisesti Brock Nelsonin 3–1-maali sai Rantasen ja kumppanit näyttämään pujottelukepeiltä. Kiekko kimposi yhdysvaltalaiselle Rantasen mailasta, minkä jälkeen hän kieputteli puolustajan ja maalivahdin täysin kuutamolle.

Katso komea maali jutun ylälaidan videolta.

Tähtipuolustaja Cale Makar otti syyt niskoilleen tuloksesta.

– Kolme tai neljä kuudesta päästetystä maalista olivat suoraan minun vikani, Makar murehti.

– Niin se vain välillä menee. Joitain todella tyhmiä ja lapsellisia virheitä, ja niistä pitää oppia.

MacKinnon täräytti vastustajaa päähän

Rantasen vierellä viilettänyt supertähti Nathan MacKinnon on ollut turhautunut tappioon päättyneissä otteluissa. Columbus-ottelun lopussa hän hölmöili itselleen 10 minuutin käytösrangaistuksen. Tuoreimmassa pelissä hän taklasi Aleksander Romanovia päähän. Tosin tilanteesta ei tullut edes rangaistusta, sillä hän väisti Romanovin taklausta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Coloradon kannalta alkukauden yksi suurimmista ongelmista on ollut maalivahtipeli. SM-liigan TPS:ssäkin aikanaan pari kautta pelannut Alexandar Georgijev on ollut kuin reikäjuustoa. Inslandersia vastaan hän sentään pelasi koko ottelun, mutta kahdessa aiemmassa venäläis-bulgarialainen on saanut tehdä tilaa Justus Annuselle. Georgievin torjuntaprosentti kolmesta ottelusta on vaatimaton 78. Annusen torjuntaprosentti ei myöskään ole mairitteleva. Kiekko on tarttunut kahdessa pelissä räpylään 77-prosenttisesti.

 

Lue myös:

    Uusimmat