Miley Cyrus pyytää anteeksi Mikki Hiireltä

Miley Cyrus piti tunteellisen puheen saatuaan palkinnon ikimuistoisesta Disney-urastaan.

Yhdysvaltalainen pop-artisti Miley Cyrus, 31, palkittiin Disney Legend -palkinnolla D23-fanitapahtumassa sunnuntaina 11. elokuuta.

Huippusuosittua Hannah Montana -hahmoa Disneyllä näytellyt Cyrus herkistyi vastaanottaessaan palkintoaan. Cyrus julkaisi videon tapahtumasta Instagram-tilillään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kiitos. On suuri kunnia olla osa Disneyn legendojen joukkoa. Tämä palkinto on omistettu Hannah Montanalle ja kaikille hänen faneilleen. Olette osoittaneet minulle legendaarista rakkautta ja omistautumista. Olen ikuisesti kiitollinen, Cyrus kirjoittaa julkaisussaan.

Laulajatar muisteli tapahtumassa pitämässään puheessa alkuaikojaan Hannah Montanan näyttelijänä, ja kertoi olevansa yhä ylpeä tunnetusta roolistaan.

Cyrus myös pahoitteli Disneyn maskotilta, Mikki Hiireltä, kohuttua teiniaikaansa.

– Minua ei tosissaan tehty laboratoriossa, ja systeemissä taitaa olla vika, joka sai minut toimimaan rikkinäisesti vuosien 2013 ja 2016 välillä. Sori, Mikki, Cyrus vitsaili puheessaan.

Miley Cyrus herätti runsaasti julkista huomiota ja kritiikkiä Hannah Montana -sarjassa näyttelemisensä jälkeen, kun hän yritti uudistaa lapsitähden imagoaan. 

Cyrus muun muassa esiintyi vuoden 2013 MTV Video Music Awards -tapahtumassa, jossa hän esitteli uudistunutta tyyliään ja tanssi provosoivasti artisti Robin Thickeä vasten.

Miley Cyrus on kaikkien aikojen nuorin tähti, jota on kunnioitettu Disney Legend -palkinnolla. Muita tapahtumassa palkittuja olivat muun muassa näyttelijät Harrison Ford, James Cameron sekä Jamie Lee Curtis.

Lue myös:

    Uusimmat