Miljardi euroa! Real Madridin supertähti avoin ME-siirrolle Saudi-Arabiaan

Real Madridin ja Brasilian maajoukkueen tähtihyökkääjä Vinicius Jr on avoin yli miljardin euron tarjoukselle Saudi-Arabiasta, kertoivat pelaajaa lähellä olevat lähteet Reutersille.

Saudi-Arabian julkisen sijoitusrahaston (PIF) edustajat ovat lähestyneet Viniciusta, 24, tiedustellakseen hänen kiinnostustaan siirtyä Saudi-Arabian pääsarjaan (SPL) viisivuotisella sopimuksella. Sopimuksen arvo olisi noin 200 miljoonaa euroa kaudessa ennen bonuksia.

Pakettiin sisältyisi myös erillinen 10-vuotinen sopimus, jolla Viniciuksesta tulisi Saudi-Arabian vuoden 2034 MM-kisojen lähettiläs. Näistä ehdoista ja rahallisista luvuista ei ole vielä keskusteltu.

Vaikka Real Madrid ei olekaan vielä vastaanottanut virallista tarjousta, ei Vinicius ole torjunut potentiaalista maailmanennätyssiirtoa Saudeihin. Hän on antanut PIF:lle luvan lähestyä Real Madridia neuvotellakseen kaupasta.

Vaikka Vinicius ja hänen edustajansa ovat "tyytyväisiä ja motivoituneita" Espanjan pääkaupungissa, on tämänkaltaista tarjousta heidän mielestään tutkittava tarkkaan.

Toinen lähde pelaajan lähellä kertoo, ettei Real ole osoittanut minkäänlaista kiinnostusta neuvotella siirrosta. Viniciuksen sopimus Real Madridin kanssa ulottuu kesään 2027 ja siinä on miljardin euron suuruinen ulosostolauseke.

Jalkapallohistorian suurin pelaajakauppa on edelleen Neymarin siirto Barcelonasta Paris Saint-Germainin riveihin. PSG maksoi brassitähdestä vuonna 2017 hulppeat 222 miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat