Mangot kannattaa ehdottomasti syödä kypsinä. Kypsän mangon tunnistaa siten että sen pinta on pehmeä ja se antaa periksi sormilla painettaessa. Kypsä mango myös tuoksuu kuoren läpi maukkaan hedelmäiseltä. Tämä pätee myös kypsään ananakseen. Väristä kypsää mangoa ei valttämättä voi tunnistaa.
Milloin mango on parhaimmillaan?
kuva: futureimagebank.comkuva: futureimagebank.com
Julkaistu 04.03.2004 11:16
Lisää aiheesta:
Jopa 30 ravintolaa kiinni joka kuukausi – Henri Alén: "On kyllä asiat niin sekaisin kuin olla ja voi"Kati sai aivovamman kaaduttuaan työpaikan pihassa: Vaara vaanii pääkallokelillä – näin vältät liukastumisenSaako nastakengillä mennä kauppaan? Näin Spar-ruokakauppojen paluu näkyy Suomessa – enemmän kilpailuaMitä eroa on kreikkalaisella ja turkkilaisella jogurtilla?Kun lapsi huutaa, itkee ja kieltäytyy tekemästä, sano hänelle näin – "Usein se jo riittää lapselle"