Mitä tapahtuu hyvästit jättäneelle Lauri Tähkälle? Faneilla selvä näkemys tulevasta

Lauri Tähkä jätti lauantai-iltana näyttävät hyvästit 25-vuotiselle uralleen. Tähkän fanit kertovat, millaisena he näkevät artistin tulevaisuuden jatkossa.

Artisti Lauri Tähkän, oikealta nimeltään Jarkko Suon, yli 25-vuotinen taiteilijaura päättyi lauantai-iltana Helsingin Bolt Arenalle haikeissa tunnelmissa.

Tähkän pitkäaikaiset fanit uskovat kuitenkin, että vaikka Tähkä jätti hyvästi, Jarkko Suo palaa takaisin lavoille ja musiikin.

Neljästi aiemmin Tähkän keikalla olleet ystävykset Maarit, Sirpa ja Sanni totesivat, että he odottavat Jarkolta jo innolla uutisia tulevasta.

Jännityksellä odotamme, mitä tulee tapahtumaan, Sirpa totesi jäähyväiskeikan yhteydessä.

Tähkän lopettamispäätös oli ystävyksille pysäyttävä uutinen, mutta he myös ymmärtävät 25-vuotisen uran tehnyttä artistia.

Aika aikaansa kutakin, naiset totesivat yhteen ääneen.

Sama kommentti toistui useammilla faneilla. 

Myös Tähkän keikkoja ympäri Suomen kiertäneet Hanna ja Katariina olivat täsmälleen samaa mieltä.

Ja olemme varmoja, että hän tulee tekemään Jarkko Suon nimellä jatkossakin musiikkia.

Jäähyväiskeikka oli ehdoton elämys, johon kaksikko oli hankkinut liput jo ajoissa.

– Olemme olleet varmaan miljoonalla Tähkän keikalla, he hihkuivat ennen keikan alkua.

Viime kuukausien kohu ja epäily seksuaalirikoksesta ei vaikuttanut heidän intoonsa lähteä jäähyväiskeikalle.

Ei mitenkään vaikuttanut.

Samaa totesivat myös pariskunta Norma ja Henry, jotka olivat jäähyväiskeikalla viettämässä Henryn syntymäpäiviä.

Olen kuunnellut Tähkää jo Elonkerjuun ajoista jaa olen käynyt monella keikalla. Olen lähtenyt ihan Tähkän takia joillekin isommille festareillekin, Henry sanoi.

Kohu ei ole vaikuttanut suhtautumiseeni artistiin. 

Henryllä nousi myös kyynelet silmiin, kun hän muisteli artistin kappaleiden merkitystä hänen omaan elämäänsä.

Puolikas-kappale on minulle kaikkein merkityksellisin, sillä kuuntelin sitä paljon aikoinaan, kun erosin.

Maarit, Sirpa ja Sanni myöntävät pohtineensa hieman Tähkän artisti-imagoa sen jälkeen, kun he kuulivat uutisen siitä, että Tähkää häntä syytetään pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. 

Syyte kaatui Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa viime vuoden lokakuussa, mutta syyttäjä ja asianomistaja valittivat tuomiosta ja asian käsittely jatkuu hovioikeudessa loppuvuodesta.

Pistihän se toki vähän miettimään, mutta silti tulimme tietysti keikalle. Eikä häntä ole tuomittu mistään, naiset tuumivat.

Ennen kaikkea haluamme nauttia hyvillä mielin viimeisestä illasta Tähkän musiikin parissa. Laurin musiikki on ihanaa, ja kyllä hänen viimeinen keikkansa pitää ehdottomasti nähdä.

Jarkko Suo ei ole paljastanut, mitä hän aikoo tehdä tulevaisuudessa, mutta on vihjannut jatkavansa jollakin tavalla musiikin parissa.

– Jatkan eteenpäin omillani – en voi vielä tietää miten, mutta jotain villiä, intohimoista, musiikin tekoa, vapaata luomista, vapaata, arvaamatonta. Tekijänä Jarkko Tapani Suo, hän kirjoitti huhtikuussa Instagramissa.

Myös jäähyväisillassa hän vihjaili jonkinlaisesta paluusta.

– Ilta oli koskettava ja unohtumaton. Oli erittäin tärkeää, että olitte mukana. Kiitos matkaseurasta! Nyt juna lähtee, pilli soi, pakko mennä, että ehdin kyytiin. En aio katsoa, mihin se menee. Nähdään joskus, jollain asemalla, eiks ni! Jarkko Suo totesi.

Lue myös:

    Uusimmat