MTV:n viihdetoimittaja todisti P. Diddyn ja Snoop Doggin hotellijatkoja 17 vuotta sitten Helsingissä

MTV:n viihdetoimittaja Katja Lintunen muistelee P. Diddyn ja Snoop Doggin keikan hotellijatkoja. 

Muun muassa lukuisista seksuaalirikoksista syytetty yhdysvaltalainen hiphopmoguli P. Diddy, eli Sean Combs, 54, odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä Brooklynissa sijaitsevassa vankilassa

Combs pidätettiin New Yorkin Manhattanilla syyskuun puolivälissä, ja pidätyksen jälkeen hänelle luettiin syytteet laittomasta liiketoiminnasta ja ihmiskaupasta seksuaalisessa hyväksikäyttötarkoituksessa. Syytekirjelmän mukaan Combs on käyttänyt naisia seksuaalisesti hyväkseen vuosikymmenten ajan. Hän on itse kiistänyt kaikki syytökset. 

Combsia ympäröivän kohun myötä hänen vuosien takaiset massiiviset juhlansa ovat nousseet uudelleen tapetille.

Combs tunnettiin vuosina 1998–2009 hänen isännöimistään valtavista juhlista, joita kutsuttiin niiden pukukoodin innoittamana white partyiksi, valkoisiksi juhliksi. CNN kertoo, että kutsuvieraiden, joita saattoi olla listalla tuhatpäinen joukko, tuli pukeutua juhlia varten kokovalkoisiin asuihin. Combs kertoi Oprah Winfreylle vuonna 2006 antamassaan haastattelussa, että pukukoodin oli tarkoitus "riisua ihmiset heidän imagoistaan ja asettaa kaikki samalle viivalle".

Combsin juhliin osallistui takavuosina lukuisia maailmantähtiä aina Leonardo DiCapriosta  Paris Hiltoniin

MTV:n viihdetoimittaja muistelee P. Diddyn ja Snoop Doggin jatkoja

Combs ja rap-artisti Snoop Dogg esiintyivät Helsingissä vuonna 2007. MTV Uutisten viihdetoimittaja Katja Lintunen kertoi huhtikuussa radiojuontaja Niko Saarisen luotsaamassa, Podme-palvelussa ilmestyvässä Nikotellen-podcastissa antaneensa ennen toimittajanuraansa Seiska-lehdelle haastattelun Combsin ja Snoop Doggin Helsingin-keikan jatkojen jatkoista. 

Lintunen muistelee kyseistä iltaa nyt myös MTV Uutisille. Hän kertoo, että oli juhlimassa nyttemmin jo toimintansa lopettaneessa helsinkiläisyökerho Luxissa samana iltana, kun Combs ja Snoop Dogg konsertoivat Helsingissä. Lintunen muistelee, että myös räppärit olisivat olleet kyseisenä iltana jatkoilla samaisessa yökerhossa. 

Lintusen mukaan Combsin ja Snoop Doggin seurue pyysi häntä lähtemään mukaansa jatkoille.

– En tiennyt siinä vaiheessa, että jatkot ovat Hotel Kämpissä. Baarin edessä oli autoja, joiden kyytiin hyppäsimme, hän kertaa.

Jatkot järjestettiin Hotel Kämpin sviitissä. Lintunen kertoo, ettei kaikkia hotellille lähteneitä päästettykään lopulta sisään sviittijatkoille. Hän arvelee, että sisään valikoitiin ihmisiä "naamakertoimen" perusteella. 

– Kun pääsimme sviittiin, niin meiltä kerättiin puhelimet pois, ettei kukaan kuvaisi siellä mitään, Lintunen sanoo.

Lintunen kertoo viettäneensä sviitissä aikaa muun jatkoseurueen kanssa. Hän muistelee, etteivät Combs tai Snoop Dogg olleet juhlissa erityisesti esillä. 

– Eivät he siis ainakaan minulle ehdotelleet. Kun lähdin jatkoilta, sinne jäi muutamia ihmisiä, Lintunen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat