MTV Nokialla: Paikalliset nuoren pojan ruumiin löytöpaikasta: "Vaarallista aluetta"

Nokian Koskenmäeltä Nokianvirran rannan läheisyydestä löytyi aamulla ruumis. MTV Uutisten tietojen mukaan menehtynyt on vuonna 2008 syntynyt poika.

Useat paikalliset asukkaat kertovat MTV Uutisille järkyttyneensä tiedosta.

Poliisi on eristänyt Nokianvirran rannasta laajan alueen. Iltaseitsemän aikoihin paikalla oli poliisipartio tutkimassa aluetta poliisikoiran kanssa.

Maasto kohti Nokianvirtaa on kyseisellä alueella erittäin jyrkkää. Askelten kanssa saa jyrkässä ja aluskasvillisuuden liukastamassa maastossa olla erittäin varovainen. Kapealla rantakaistaleella sijaitsee runsaasti vanhoja teollisuuskiinteistöjä.

Näin aluetta kuvaillaan

Ruumiin löytöpaikan lähistöllä asuvat ihmiset kertovat, että hylätyissä teollisuusrakennuksissa käy runsaasti nuorisoa.

– Muutoin alue on rauhallista, mutta hylätyt rakennelmat kiinnostavat nuoria esimerkiksi kiipeilemään, kertoo eräs lähistöllä asuva henkilö.

– Ne (vanhat rakennelmat) ovat erittäin vaarallista aluetta ja niihin pääsee liian helposti. Sieltä voi pudota korkealta, kertoo toinen nimettömänä pysyttelevä asukas.

Hänen mukaansa sosiaalisessa mediassa kiertää tapauksen tiimoilta keskustelua ja huhuja etenkin nuorison parissa. Konkreettista tietoa on kuitenkin tällä hetkellä hyvin vähän. 

Moni asukas haluaakin mieluummin olla kommentoimatta asiaa sen laajemmin. Kaikkia tapaus on kuitenkin selvästi järkyttänyt. Paikallisia askarruttava kysymys onkin nyt se, mitkä tapahtumat johtivat pojan kuolemaan.

Tapauksesta tiedetään vielä vähän

Pojan kuolemasta ei tällä hetkellä tiedetä yksityiskohtia. 

Poliisin mukaan löytöpaikalta tehtyjen havaintojen perusteella tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus nimikkeellä epäilty tappo. Poliisilla ei ole tapauksessa tällä hetkellä epäiltyä. Poliisista kerrotaan, että tapauksen nimike voi vielä muuttua esimerkiksi kuolemansyyntutkinnaksi. Tällöin tapaukseen ei epäiltäisi liittyvän rikosta.

Lue myös:

    Uusimmat