MTV seuraa: Pelicans-tähti kurittaa Jukureita – KooKoolta hurja minuutti

SM-liigassa pelataan lauantaina kuuden ottelun kierros. MTV Urheilu seuraa kello 17.00 käynnistyvää kierrosta hetki hetkeltä.

Lauantain ottelut SM-liigassa:

Jukurit–Pelicans0–3 (0–2, X–X, X–X)
KooKoo–Lukko2–1 (0–1, X–X, X–X)
SaiPa–HIFK0–0 (0–0, X–X, X–X)
Sport–KalPa1–2 (0–1, X–X, X–X)
Tappara–JYP2–0 (2–0, X–X, X–X)
TPS–Kärpät0–2 (0–0, X–X, X–X)

Liveseuranta:

Kello 18.20: Sport onnistuu maalinteossa. Johan Sundström saa kiekon maalin edessä ja ruotsalainen naulaa tilanteeksi 1–2.

Kello 18.14: KooKoo kääntää tilanteen silmänräpäyksessä. Vain hetki edellisestä ja Christian Kåsastul jää täysin vapaaksi ja norjalainen tällää KooKoon johtoon vain 25 sekuntia Törökin tasoituksen jälkeen.

Tilannetta edelsi KooKoo-pelaajan painava taklaus, minkä jälkeen kaksi Lukon pelaajaa lähti taklaajan luokse. KooKoo käytti tilanteen hienosti hyödykseen.

Kello 18.12: KooKoo nousee tasoihin! Slovenialainen Matic Török jatkaa pirteää kauttaan ja tasoittaa kauden kolmannellaan tilanteeksi 1–1.

Kello 18.04: SaiPa onnistuu saamaan kiekon HIFK:n verkkoon, mutta sääntöjen vastaisin keinoin. Roni Karvinen ohjaa kiekon sisään korkealla mailalla, joten maalia ei hyväksytä.

Kello 18.03: Ja Kärpät onnistuu jälleen. Isokokoinen Austin Rueschhoffin tarkkaakin tarkempi laukaus helähtää verkkoon ja Kärpät johtaa nyt 2–0.

Kello 18.01: KalPa tuplaa johtonsa. Matyas Kanter pääsee ajamaan laidasta maalille ja iskee pelivälineen rystyltä nuottaan ajassa 24:26.

Kello 17.57: Turussa nähdään avausmaali: Josh Melnick ohittaa TPS:n Adam Wernerin ja vierailijat siirtyvät johtoon ajassa 22:12.

Kello 17.56: Pelicans aloittaa toisen erän terävästi. Libor Zabransky iskee vanhaa seuraansa vastaan ja vie Pelicansin jo kolmen maalin karkumatkalle.

Kello 17.51: Toiset erät käynnistyvät pikkuhiljaa!

Kello 17.31: KalPa siirtyy Vaasassa 1–0-johtoon! Andreas Okany tekee täydellisen maskin ja Oliver Larsen ampuu kiekon viivasta verkkoon, kun avauserää on pelaamatta vain 24 sekuntia.

KalPa tekee 0-1 maalin 1:32

Kello 17.27: Turussa päätuomarit katsovat videoita. Huimassa vireessä oleva TPS:n Max Lindroth iskee hienon yksilösuorituksen jälkeen kiekon sisään, mutta sitä tarkistellaan nyt mahdollisen potkumaalin varalta.

Päätös on selvä: Ei maalia! Tilanne yhä 0–0.

TPS:n Max Lindroth tekee taikoja, viimeinen liike on kuitenkin liikaa ja osuma hylkäykseen 4:23

Kello 17.25: Vain tovia myöhemmin Lukko aloittaa maalinteon. Karsin Kuhlman saa mainion syötön Jami Krannilalta ja jenkkihyökkääjä naulaa kiekon sisään. Lukko johtaa 1–0!

Kello 17:24: Kouvolassa erittäin ikävä tilanne. KooKoon Oskari Luoto kaatuu ja liukuu ikävästi jalka edellä laitaan. Loukkaantunut Luoto talutetaan ulos kaukalosta.

Kello 17.15: Tappara onnistuu toistamiseen! Kristian Tanus pääsee ylivoimalla tällämään Tapparan jo 2–0-johtoon. Peliä pelattu tasan 08:00.

Kello 17.11: Pelicans pääsee ensimmäistä kertaa ylivoimalle ja jälki on tehokasta. Ylivoimaviisikko jauhaa Jukurit-neliön kahville ja Leevi Tukiainen naulaa illan toisen maalinsa ajassa 05:34. Pelicans johtaa jo 2–0!

Pelicans tekee 0-2 maalin ylivoimalla 1:11

Kello 17.06: Myös Pelicans avaa maalihanat Mikkelissä. Leevi Tukiainen laukoo aloitustilanteen jälkeen kiekon tarkasti verkkoon. Maali on Tukiaiselle kauden kolmas.

Pelicans tekee 0-1 maalin 1:00

Kello 17.05: Tappara aloittaa pirteästi kotiareenallaan! Petteri Puhakka vie isännät 1–0-johtoon ajassa 01:23!

Ja näin lauantain SM-liigakierros on käynnissä!

Kello 16.57: Hiljalleen kaikki alkaa olla valmista päivän liigapaikkakunnilla. Kiekot putoavat kolmen minuutin päästä jäähän.

Kello 16.36: HIFK on tehnyt kokoonpanoihinsa viime hetken viilauksen. Aiemmin päivällä nimetystä kokoonpanosta uupui eilen osumaa saanut Kristian Vesalainen, mutta vain 30 minuuttia ennen pelin alkua Vesalaisen nimi ilmestyikin HIFK:n ykkösketjuun Jori Lehterän ja Iiro Pakarisen rinnalle.

Kello 16.35: HIFK lähtee Lappeenrantaan hakemaan revanssia SaiPasta. Kaksi viikkoa sitten Helsingissä SaiPa murjoi HIFK:n 8–4.

Kello 16.25: Mikkelissä pelataan tänään SM-liigan häntäpään taisto, kun sarjajumbo Jukurit haastaa pykälää ylempänä olevan Pelicansin. Pelicans on löytämässä virettään, sillä se on voittanut edellisissä otteluissaan HIFK:n ja Tapparan.

Jukurit puolestaan on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan.

Kello 16.15: Lopettamispäätöksensä aiemmin tällä viikolla pyörtänyt Niko Hovinen pelaa tänään HIFK:n maalilla, kun helsinkiläiset matkaavat Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi.

Kello 16.15: Oikein mukavaa lauantaita ja tervetuloa SM-liigaseurannan pariin. Tänään luvassa on kuuden pelin iltama. Kaikki illan päelit käynnistyvät kello 17.00.

Lue myös:

    Uusimmat