MTV Uutiset hakee rikos- ja oikeustoimittajaa

MTV Uutiset hakee osaavaa ja määrätietoista toimittajaa rikostoimitukseen. 

Haemme joukkoomme innostunutta ammattilaista, jolla on kattava ymmärrys rikos- ja oikeusmaailman ilmiöistä Suomessa ja jo valmiiksi kokemusta monipuolisesta rikosuutisoinnista ja toimittajakokemusta alalta.

MTV Uutiset on valtakunnallisesti tunnettu rikos- ja oikeusuutisoinnistaan. Seuraamme oikeudenkäyntejä ympäri Suomea, uutisoimme tuoreista rikostapauksista laajasti ja kaivamme tietoa puhuttavimmista rikoksista.

Etsimme rikos- ja oikeustoimittajaa, joka haluaa olla kertomassa kotimaan rikosuutisista ensimmäisenä, luotettavasti, monipuolisesti ja suurelle yleisölle. Hakemamme henkilö osaa hankkia rikosuutisia, tietää miten toimia oikeudenkäynneissä ja osaa uutisoida niistä sekä oikeuden päätöksistä.

On tärkeää, että hakija tuntee jo entuudestaan Suomen rikos- ja oikeusasiantuntijoita ja on myös perillä siitä, ketkä vaikuttavat rikollismaailmassa. Tässä työssä on tärkeää tunnistaa rikosilmiöitä, kaivaa omia uutisia, ja kertoa merkittävistä rikostapauksista nopeasti ja asiantuntevasti niin verkossa, livelähetyksessä kuin televisiossa.

Teemme paljon rikosuutisia verkkosivuillemme, joten on tärkeää, että hakemamme toimittaja pitää kirjoittamisesta. Meillä pääsee myös esiintymään ja tekemään suoria lähetyksiä sekä tv-juttuja iltauutisiin. MTV Uutisten rikostoimitus tuottaa myös suosittua rikos- ja oikeusjournalismiin erikoistunutta Rikospaikka-ajankohtaisohjelmaa MTV3-kanavalle

MTV Uutisissa saa vastuuta ja pääsee tekemään Suomen tärkeimpiä ja puhuttavimpia rikosuutisia.

Haku tehtävään päättyy 12. helmikuuta 2024.

Hakemuksen ja lisätietoa tehtävästä löydät täältä.

Lue myös:

    Uusimmat