Muistatko Alexian? Uh La La La -hitti villitsee edelleen

90-luvun laulajatähti Alexia on tehnyt pitkän uran.

90-luvun italialaistähti Alexia villitsee yleisöjään edelleen. Artisti kiertää ahkerasti esittämässä ikonisia hittejään kuten The Summer is Crazy ja Oh la La La ja hänet on vuosien varrella nähty useasti myös Suomessa.

Alexia, oikealta nimeltään Alessia Aquilani, 57, julkaisi ensimmäisen albuminsa Fun Club vuonna 1997. Esikoislevy myi yli 600 000 kappaletta. Artistin seuraavat albumit The Party ja Happy nostivat Alexian suursuosioon maailmanlaajuisesti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä!

Ysärihuuman hetkellisesti laantuessa 2000-luvun alkupuolella Alexia keskittyi tekemään uutta musiikkia omalla kielellään.

Nettisivuillaan Alexia kertoo käännekohtansa olleen vuonna 2002, jolloin hän alkoi laulaa italiaksi. Tähden ensiesiintyminen San Remon musiikkifestivaaleilla oli suuri menestys ja Kappaleesta Dimmi come tuli Italian radioasemien soitetuin kappale.

Sittemmin Alexia on julkaissut italiankielisiä albumeita peräti 12 kappaletta. Viimeisen My Xmas -joululevy julkaistiin vuonna 2022.

Alexian Instagramin mukaan hän keikkailee nykypäivänä ahkerasti ja päivittää elämästään aktiivisesti. Alexian postausten perusteella laulaja on tuttu näky muun muassa italialaisissa tv-ohjelmissa.

Hiljattain Alexia postasi kuvakimaran äänitysstudiosta. Tähden fanit villiintyivät ja ounastelevat uutta musiikkia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä!

Laulajan somepostauksia kommentoidaan ahkerasti ja fanit ympäri Eurooppaa toivovat näkevänsä Alexiaa keikoilla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä!

– Olisi nautinto saada sinut esiintymään taas Suomeen, suomalaisfani kirjoittaa

– Sydämeni hakkaa. Tule Puolaan Alexia, toinen kirjoittaa

– Brasilia rakastaa sinua, kolmas hehkuttaa

Lue myös:

    Uusimmat