Muotimerkki toi markkinoille 99 euron hajuveden koirille

Italialainen muotibrändi kohauttaa uutuustuotteellaan.

Dolce & Gabbana on lanseerannut uuden tuotteen ihmisten sijaan koirille. Kyseessä on alkoholiton koirien hajuvesi, jossa italialaisen muotitalon mukaan tuoksuvat ylang ylang, myski ja santelipuu. 

Eläinsuojelujärjestö RSPCA on tymännyt 99 euroa maksavan Fefé-tuoksun, jonka lasipullossa komeilee 24 karaatin kultainen tassu.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Alice Potter RSPCA:lta muistuttaa The Guardianin haastattelussa, että toisinaan rajat hämärtyvät sen suhteen, mistä koirat pitävät ja mistä ihmiset ajattelevat niiden pitävän.

Koirat luottavat hajuaistiinsa kommunikoidakseen ja ollakseen vuorovaikutuksessa ympäristönsä sekä siinä olevien ihmisten ja toisten eläinten kanssa. Siksi suosittelemme välttämään voimakkaita tuoksuisia tuotteita, kuten hajuvesiä tai suihkeita, etenkin kun jotkut hajuista voivat olla todella epämiellyttäviä koirille, Potter sanoo. 

Muotitalon toinen perustaja Stefano Gabbana kertoi Guardianin mukaan italialaiselle Corriere della Sera -lehdelle, että hajuvesiuutinen on otettu vastaan hyvin. Nähtäväksi jää, innostuvatko koiranomistajat tuotteesta oikeasti.

Katso myös: Pitävätkö koirat oikeasti oluesta?

Pitävätkö koirat oluesta? 1:33
Kesämyytit-sarjassa selvitettiin, pitävätkö koirat oikeasti oluesta.

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat