Näin erikoisesti viisufinaalista diskattu Joost Klein käyttäytyi median edessä – katso video!

Näin erikoisesti Alankomaiden viisuedustaja käyttäytyi lehdistötilaisuudessa 0:22
Näin erikoisesti Alankomaiden viisuedustaja käyttäytyi torstain semifinaalin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Euroviisuista diskatun Alankomaiden Joost Kleinin käytös herätti ihmetystä torstain semifinaalin jälkeen. Katso videolta mitä muun muassa tapahtui.

EBU kertoo tiedotteessaan, että Ruotsin poliisi on tutkinut tuotantotiimin naisjäsenen tekemän valituksen tapauksesta, joka tapahtui Kleinin esityksen jälkeen torstai-illan semifinaalissa. Klein ei saa jatkaa kilpailussa, koska oikeusprosessi on kesken.

Klein selvitti tiensä Euroviisujen finaalin torstain semifinaalissa, jonka jälkeen finalisteilla oli yhteinen lehdistötilaisuus Malmö Areenalla. MTV Uutiset oli paikalla lehdistötilaisuudessa.

Kleinin käyttäytyminen herätti hämmennystä median edessä, sillä hän huuteli kommentteja muiden edustajien vastausvuorolla. Lopulta hän peitti kasvonsa maan lipulla, kun oli vieressä istuneen Israelin viisuedustajan Eden Golanin vuoro vastata kysymyksiin. 

Katso video Kleinin reaktiot ja Israelin viisuedustajan ilmeet videolta.

Euroviisujen finaali on tänään lauantaina 11. toukokuuta Ruotsin Malmössä. Euroviisut huipentuvat finaaliin, joka alkaa Suomen aikaa iltakymmeneltä. Tänä vuonna viisufinaalissa kilpailee 25 maata normaalin 26. sijaan.

Lue myös:

    Uusimmat