Euroviisujen finaalista diskattu Joost Klein rikkoi somehiljaisuuden

Näin erikoisesti Alankomaiden viisuedustaja käyttäytyi lehdistötilaisuudessa 0:22
Videolla: Näin Alankomaiden viisuedustaja Joost Klein käyttäytyi lehdistötilaisuudessa

Joost Klein rikkoi somehiljaisuuden.

Euroviisuja järjestävä EBU tiedotti lauantaina, että Alankomaiden viisuedustaja Joost Klein on diskattu, eikä hän kilpaile euroviisufinaalissa. 

EBU kertoi tiedotteessaan, että tuotantotiimiin kuuluva nainen on tehnyt valituksen Kleinin käytöksestä tämän torstaisen semifinaaliesiintymisen jälkeen. Ruotsin poliisi on tutkinut asiaa, ja EBU katsoi, ettei Kleinin osallistuminen olisi soveliasta oikeudellisen prosessin vuoksi. 

Alankomainen televisiokanava Avrotros sanoo olevansa päätöksestä järkyttynyt ja pitävänsä päätöstä suhteettomana. Joost Klein ei ole tilannetta kommentoinut. 

Artisti julkaisi kuitenkin viisulähetyksen aikana Instagram-tilinsä Tarinat-osioon videon. Videossa nähdään eri rotuisia koiria tepastelemassa ja taustalla soi Baha Menin Who Let The Dogs Out -kappale.

Avrotrosin lauantaina julkaiseman kommentin mukaan välikohtaus tapahtui, kun Joost Kleinin esityksen jälkeen semifinaalissa. 

– Selkeistä sopimuksista huolimatta Joost kuvattiin, kun hän oli juuri poistunut lavalta ja kiiruhti greenroomiin. Tuolloin Joost sanoi toistuvasti, ettei hän halunnut tulla kuvatuksi. Tätä ei kunnioitettu. Tämä johti Joostin uhkaavaan liikkeeseen kameraa kohti. Joost ei koskenut kuvaajaan, Avrotros kirjoittaa lausunnossaan.

Lue myös:

    Uusimmat