Näin pärjäät kuumuudessa: Esko Eerikäisen, Mannisten ja Katja Ståhlin hellevinkit

Julkkikset ja tavikset kertovat, mikä on paras viilentymisvinkki helteellä 1:24
Esko Eerikäinen, Rita Niemi-Manninen, Katja Ståhl... Julkkikset ja tavikset kertovat, mikä on paras viilentymisvinkki helteellä.

Elohopea nousee ja hikeä pukkaa. MTV Uutiset jalkautui Porin kaduille kysymään sekä julkisuuden henkilöiltä että tavallisilta kansalaisilta, mitkä ovat parhaat vinkit viilentymiseen kesäkuumalla.

SuomiAreena-viikko Porissa on ollut kuuma ja hikinen. Koska toimittajilla on ollut vaikeuksia pysytellä tarpeeksi viileänä, kysyimme Porin kaduilla, miten kukakin pärjää helteellä.

MTV Uutisten toimittaja Jere Silfsten bongasi kauppatorilla mediapersoona Esko Eerikäisen. Julkisuudessa viihtyvältä juontajalta viilentymisvinkki tuli kuin pyssyn suusta.

– Moottoripyöräajelu. Se on ihanaa, se on täydellistä. Ja toinen on kylmäallas. Tai kylmä olut. Ai vitsi, alkoi tehdä mieli olutta, Eerikäinen totesi.

Porin toreilla ja turuilla korostui myös Eerikäisen mainitsema nesteytys: Vesi, kylmä juoma, jääkahvi, mineraalijuoma...

Vaimonsa Rita Niemi-Mannisen ja pariskunnan tyttären Donnan seurasta yhytetyltä mediapersoona Aki Manniselta saatu vinkki sen sijaan ei vaadi muuta kuin asennetta.

– Nauti kuumasta!

Katso videolta, millaisessa asussa Eerikäinen vitsailee prätkäilevänsä kesäkuumalla. Videolta näet myös Rita Niemi-Mannisen, Aki Mannisen, Katja Stålin sekä vähemmän kuuluisien niin kutsuttujen tavallisten kansalaisten viilentymisvinkit.

Lue myös:

    Uusimmat