Näiden artistien esitykset ovat yllättäneet Masked Singer -juontaja Ile Uusivuoren

Masked Singer Suomi -traileri 0:40
Mitä tulevalla kaudella on luvassa? Katso traileri!

Ile Uusivuori juontaa Masked Singer Suomen kuudetta kautta tulevana syksynä.

MTV tapasi Ile Uusivuoren Masked Singer Suomen pressitilaisuudessa tiistaina 6. elokuuta. Uusivuori häikäisee ohjelman juontajana jo kuudetta kautta putkeen. Masked Singerin ensimmäinen kausi esitettiin MTV3-kanavalla keväällä 2020.

Uusivuori kertoo pitävänsä ohjelman parissa työskentelystä erittäin paljon; Masked Singeristä on helppoa keskustella lähes kaikkien kanssa, ja lapsiperheiden seuraaman ohjelman juontajana myös nuoremmat henkilöt ovat alkaneet tunnistamaan häntä arjessa.

– Tämä ohjelma on tässä ajassa tosi pähkähullua, juontaja pohtii.

– Kaikkialla puhutaan vakavista asioista, ja yhtäkkiä onkin mielessä vaan että kuka on kakka, Uusivuori jatkaa viitaten tulevan kauden hahmoon.

Uusivuoren mukaan ohjelma tuo myös erittäin hyvää näkyvyyttä siinä esiintyville artisteille. Juontaja kertoo yllättyneensä erityisesti Ilkka Alangon sekä Bessin suorituksista aikaisemmilla kausilla.

– Artistit pystyy esitellä aivan uusia puolia itsestään. Välillä yllättyy myös siitä, että yhtäkkiä joku uutistoimittaja tai poliitikko osaakin laulaa, Uusivuori lausuu.

– Ohjelmassa etsijät arvelevat hupsuissa valeasuissa esiintyvien julkkisten henkilöllisyyksiä lauluesitysten perusteella. Etsijöinä tulevalla kaudella nähdään Jenni Poikelus, Benjamin Peltonen, Maria Veitola sekä Janne Kataja.

Juontaja on viettänyt kesäänsä jokseenkin romanttisissa merkeissä; Uusivuori ja hänen vaimonsa, myös juontajana työskentelevä Marja Hintikka juhlistivat alkukesästä 13. hääpäiväänsä.

Uusivuoren mukaan saman asian parissa työskentelevät parit tulevat mahdollisesti paremmin toimeen keskenään, sillä he ymmärtävät toisiaan.

– Siinä on sellainen hyvä puoli, että jos jompikumpi tekee vaikka pitkän tuotannon, niin ymmärtää, jos sen jälkeen on voimat lopussa, juontaja jakaa.

– Toiselta pystyy myös sparrailemaan ideoita; testaan usein vitsejäni Marjalla. Mikäli hän nauraa, tiedän, että vitsi on huono, Uusivuori hupsuttelee.

– Marjalla on myös useita hienoja ominaisuuksia, kuten ilmiömäinen muisti. Olen yrittänyt itse hänen opeillaan parantua siinä.

Pitsihääpäiväänsä shampanjalasilla laiturilla juhlistaneiden juontajien suhde alkoi työpaikkaromanssina, ja eteni sitten avioliittoon vuonna 2011. Parilla on kolme yhteistä lasta.

Masked Singer Suomi alkaa MTV3-kanavalla 31. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat