Narcos- ja Designated Survivor -tähti Adan Canto, 42, on kuollut

Näyttelijä Adan Canto menehtyi syöpään 42-vuotiaana.

Adan Canton edustaja kertoi The Hollywood Reporterille, että näyttelijä on kuollut 42-vuotiaana umpilisäkesyöpään 8. tammikuuta. Hän ei kertonut diagnoosistaan julkisesti. 

– Adanilla oli sielun syvyys, jota harva todella tunsi. Ne, jotka näkivät sen vilaukselta, muuttuivat ikuisiksi ajoiksi. Moni tulee kaipaamaan häntä suuresti, lausunnossa sanotaan.

Canton on voinut nähdä tv-sarjoissa Designated Survivor, Narcos ja The Cleaning Lady. Canto esitti jälkimmisessä sarjassa Arman Moralesia kahden kauden ajan. Sarjasta kuvataan parhaillaan kolmatta kautta, mutta Canto ei ollut mukana kolmannella kaudella terveytensä vuoksi.

Hänen läheisensä ovat jakaneet hänen kuolemansa jälkeen videon Instagramiin, jossa hän soittaa kitaraa ja laulaa. Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Warner Bros. Television ja Fox Entertainment surevat myös Canton poismenoa. 

– Olemme surun murtamia kuullessamme Adan Canton poismenosta. Hän oli upea näyttelijä ja rakas ystävä, ja oli kunnia saada hänet osaksi Warner Bros. Television- ja FOX Entertainment -perhettä siitä lähtien, kun hän debytoi Yhdysvalloissa The Following -sarjassa yli kymmenen vuotta sitten. Viimeksi hän sytytti valkokankaan The Cleaning Lady -sarjassa voimakkaalla suorituksellaan, joka osoitti hänen taiteellisuutensa, laajuutensa, syvällisyytensä ja haavoittuvuutensa. Tämä on käsittämätön menetys, ja suremme hänen vaimonsa Stephanien, heidän lastensa ja läheistensä rinnalla. Tulemme kaipaamaan Adania kovasti, lausunnossa sanotaan. 

Canto näytteli Designated Survivor -sarjassa Valkoisen talon esikuntapäällikköä ja varapresidentiksi muuttunutta Aaron Shorea kolmen kauden ajan ja tosielämän poliitikkoa Rodrigo Lara Bonia huumekartellisarja Narcosin ensimmäisellä kaudella. Hän on näytellyt televisiossa myös ABC:n Blood and Oil -sarjassa sekä Foxin The Following -rikossarjassa. 

Valkokankaalla hänet nähtiin Agent Game -elokuvassa ja Halle Berryn ohjaajadebyytissä Bruised sekä X-Men: Days of Future Past -elokuvassa.

Canto syntyi Meksikossa ja kasvoi Texasissa. Hän oli myös laulaja, kitaristi ja elokuvantekijä, joka ohjasi ensimmäisen lyhytelokuvansa Before Tomorrow vuonna 2014 ja Theo Rossin tähdittämän lännenelokuvan The Shot vuonna 2020. 

Cantoa jäävät kaipaamaan muiden muassa hänen vaimonsa ja luova kumppaninsa Stephanie Ann Canto sekä heidän kaksi lastaan Roman Alder, 3, ja Eve Josephine, 1.

Alla olevassa Instagram-kuvassa on Adan Canto perheineen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat