Näyttelijä Suzanne Somersin laulua kuultiin hänen omissa muistotilaisuuksissaan

Näyttelijä Suzanne Somers kuoli 76-vuotiaana rintasyöpään.  

Näyttelijä Suzanne Somers kuoli 15. lokakuuta rintasyöpään 76-vuotiaana. Hän olisi täyttänyt 77 vuotta seuraavana päivänä. Syöpä oli tehnyt epäpesäkkeitä aivoihin. 

Somersilla todettiin rintasyöpä vuonna 2000. Hän kertoi tämän vuoden heinäkuussa syövän jälleen uusiutuneen. 

Tähden muistotilaisuuksissa näytettiin video, jossa edesmennyt tähti laulaa Leon Russellin klassikkokappaleen A Song For You vuodelta 1970. 

– Kesti kaksi viikkoa harjoitella tätä kappaletta ennen kuin pystyin laulamaan sen itkemättä. Se muistuttaa minua kauniista lausahduksesta: musiikki on sitä, miltä tunteet kuulostavat, Somers sanoi videolla. 

Somersin aviomies Alan Hamel kertoi Peoplelle, että oli sopivaa päättää perheen muistotilaisuus juuri kyseisellä videolla, jossa Somers laulaa. 

– Huoneessa ei ollut yhtään kuivaa silmää, Hamel kertoi. 

Hamel kutsui laulua hänen ja edesmenneen vaimonsa kappaleeksi. Somers lauloi sen Hamelille joka ilta Las Vegasissa lavalla.

– Aina, kun hän lauloi sen, Suzanne itki, minä itkin ja niin itkivät kaikki yleisössäkin, Hamel kertoi. 

Somersin muistotilaisuudet pidettiin 30. marraskuuta Palm Desertissä, Kaliforniassa, ja 10. joulukuuta hänen kotikaupungissaan San Brunossa, Kaliforniassa. 

Marraskuun tilaisuus oli Tequila & Tributes -teemainen juhla, jossa vieraat olivat pukeutuneet värikkäisiin cocktail-asuihin. Juhlan olivat suunnitelleet Somersin poika Bruce Somers Jr. ja miniä Caroline Somers.  Hamel kertoi tuolloin Peoplelle, miten Somers rakasti cocktail-juhlia. 

A Song For You -laulu tuli tunnetuksi vuonna 1971 Andy Williamsin ja Donny Hathawayn versiona. Se on kirjoitettu edelliselle kumppanille anteeksiannon ja ymmärryksen pyytämiseksi. 

Somers muistetaan parhaiten tv-sarjoista Three's Company, Starsky ja Hutch sekä Step by Step. Vuonna 2003 hän sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat