NHL-kapteeni kävi joukkuetoverin kimppuun – kohuvideo levisi somessa

Jääkiekon NHL-seura Buffalo Sabresin harjoituksista levisi julkisuuteen kohuvideo, jolla joukkueen kapteeni Rasmus Dahlin käy joukkuetoverinsa Peyton Krebsin kimppuun. Dahlin pyysi anteeksi tapahtunutta.

Buffalon kausi on alkanut vaikeasti. Se on voittanut vain yhden neljästä ottelustaan ja on itäisessä konferenssissa viimeisenä. Nyt joukkue nousi otsikoihin harjoituksissa sattuneesta episodista. 

Toimittaja Sara Holland jakoi tapahtuneesta videon. Siinä näkyy, kun Dahlin taklaa joukkuetoveri Peyton Krebsiä ja käy pian tämän kimppuun. Muut joukkueen pelaajat joutuivat erottelemaan pukarit toisistaan. Päävalmentaja Lindy Ruff ei halunnut tehdä asiasta suurta numeroa.

– Tällaista se on poikien välillä. Vedämme kovaa harjoituksissa, emmekä mieti tuota sen suuremmin. Joskus on paljon tunteita pelissä, Ruff sanoi News4:n mukaan.

Dahlin pyysi harjoituksien jälkeen anteeksi tekoaan.

– Tuollaista tapahtuu. Kadun sitä nyt. Pyydän anteeksi Krebsiltä. Kaikki on okei, mutta tuo oli huono temppu minulta. Minun ei olisi pitänyt tehdä niin. Mutta kun kilpailee tuolla ja haluaa tulla paremmaksi, niin ehkä se on hyvä, Dahlin totesi.

Krebs oli päävalmentaja Ruffin kanssa samoilla linjoilla.

– Hän otti minusta kiinni ja humautti naamaan, mutta kaikki on kunnossa. Sitä vain kilpailee ja taistelee kovasti. Sitä harjoittelee samalla tavalla kuin pelaa. Kaikki on ok. Olemme hyviä kavereita, Krebs kertoi.

Voit katso videon tapahtuneesta tästä linkistä. 

 

Lue myös:

    Uusimmat