NHL:n supertähti teloi Aleksander Barkovin

Aleksander Barkov loukkaantui NHL-finaalissa – Florida nappasi toisen voiton 3:59
Aleksander Barkov loukkaantui NHL-finaalissa – Florida nappasi toisen voiton.

Florida Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov loukkaantui Edmonton Oilersia vastaan pelatussa toisessa finaaliottelussa.

Loukkaantumiseen johtanut tilanne nähtiin ottelun kolmannessa erässä, kun Edmontonin supertähti Leon Draisaitl taklasi kädet ylhäällä Barkovia kasvoihin.

Draisaitl sai taklauksesta kahden minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta. Barkov puolestaan jätti kaukalon tuettuna, eikä palannut enää otteluun.

Panthers käytti saamansa ylivoiman hyödykseen ja siirtyi Evan Rodrguesin maalilla 3–1-johtoon Draisaitlin jäähyn aikana.

Myös Eetu Luostarinen joutui ottelussa ruman taklauksen kohteeksi. Warren Foegele taklasi Luostarista avauserässä polveen ulosajon arvoisesti. Luostarinen pystyi jatkamaan ottelua.

Florida voitti ottelun 4–1 ja siirtyi finaalisarjassa 2–0-johtoon.