NHL-seura alkaa kyllästyä KHL-maalivahtinsa oikkuihin: "Aika astua esiin"

NHL-seura Philadelphia Flyers ei aio suostua maalivahtilupaus Aleksei Kolosovin vaatimukseen, jonka valkovenäläinen on asettanut ehdoksi Pohjois-Amerikkaan saapumiselle.

22-vuotias Kolosov on jäänyt pois Flyersin nuorten pelaajien harjoitusleiriltä. Manageri Daniel Briere kertoi medialle, että keskusteluyhteys maalivahtiin on edelleen olemassa.

Kolosov on Brieren mukaan halunnut takuut paikasta NHL-miehistössä. Muussa tapauksessa hän haluaa mieluummin jatkaa KHL-seura Dinamo Minskissa sen sijaan, että liittyisi AHL:ssä pelaavan Lehigh Valley Phantomsin riveihin.

Brieren mukaan Flyers on jo antanut Kolosoville vuoden lisäaikaa kehittyä KHL:ssä. Tuolloin sovitun mukaan veskarin oli määrä tulla lainavuoden päätteeksi Pohjois-Amerikkaan.

– Niin me käsitimme. Viime vuonna, kun teimme sopimuksen, hän pyysi meitä lainaamaan hänet takaisin vuodeksi, jotta hän voi jatkaa kehittymistä, ja sitten hän tulisi uudelleen. Nyt olemme tässä, ja hän sanoo edelleen samaa, Briere hämmästelee.

– Hänen on nyt aika astua esiin ja kunnioittaa sopimusta, Briere vaatii.

Flyersin näkemyksen mukaan Kolosovin on syytä alkaa sopeutua uuteen ympäristöön ja opetella samalla englannin kieltä.

– Ymmärrän, että saatat tuntea koti-ikävää, mutta sellaista ammattilaiskiekkoilijan elämä on. Sinun pitää sopeutua, jos haluat pelata jääkiekkoa, Briere kommentoi.

Varmaa paikkaa NHL:ssä Kolosoville on vaikea luvata, sillä hän on Flyersin kokoonpanossa kolmosvaihtoehto ruotsalaisen Samuel Erssonin ja venäläisen Ivan Fedotovin jälkeen.

– Kai meidän täytyy vain toivoa, että hän päättää ilmestyä paikalle, jos hän haluaa pelata kiekkoa, mutta ei se silti näytä juuri nyt, Briere toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat