Norjalle mahalasku Kazakstanissa – Erling Haaland tuhri avopaikan

Erling Haaland täräytti avopaikasta tolppaan 0:37
Erling Haaland epäonnistui avopaikasta Kazakstania vastaan.

Norja jäi Kansojen liigan B-liigassa 0–0-tasapeliin Kazakstanin vieraana. Erling Haalandilla oli ottelussa ainakin yksi huippupaikka, mutta hän ei onnistunut saamaan palloa verkkoon.

Valioliigatähdet Erling Haaland ja Martin Ödegaard sekä La Ligan maalitykki Alexander Sörloth ovat kaikki kovia pelimiehiä seurajoukkueissaan, mutta Norjan maajoukkueessa ei kulje samaan malliin.

Norja ei päässyt mukaan viime kesän EM-kisoihin, ja nyt se jäi tasapeliin Kansojen liigan avausottelussaan heikompaa Kazakstania vastaan. Valioliigassa tällä kaudella jo seitsemän maalia takoneella Haalandilla oli ottelussa yksi erinomainen maalipaikka, mutta hän täräytti pallon tolppaan.

Voit katsoa tilanteen jutun ylälaidan videolta.

Kazakstan on Fifan rankingissa vasta sijalla 109. Norja sen sijaan on reilusti ylempänä sijalla 50. Maassa ihmetellään joukkueen heikkoa esitystä.

– On omituista, että niin monet pelaajat ovat noin heikkoja. Tempo oli aivan liian hidas. Se lähti ihan puolustuksesta, heikoista puolustajista, jotka eivät uskaltaneet tuoda palloa ylös ja siten luoda ylemmille pelaajille parempia mahdollisuuksia, asiantuntija Jesper Mathisen manasi Norjan TV2:lle.

Lue myös:

    Uusimmat