Nyt näkyi liikaa – nyrkkeilylegenda ja tyttöystävä ilakoivat intiimillä videolla

Nyrkkeilylegenda Oscar De La Hoyan ja hänen tyttöystävänsä Holly Sondersin tanssijalkoja vipatti. Vaatteita ei kuitenkaan ollut liialti päällä, ja intiimitunnelmainen pätkä poistettiin. 

Pariskunta julkaisi Instagramissa irrottelevan videon, joka on poistamisensa jälkeen kerännyt kansainvälistä mediahuomiota. Yhdysvaltalainen nyrkkeilylegenda Oscar De La Hoya, 51, tanssii siinä pelkät tangat yllään. Hän heiluu vuoroin kasvot ja vuoroin takapuoli kameraan päin. Tangat eivät jätä paljon arvailujen varaan.

Holly Sondersilla, 37, on päällään bikinit. Hänkin on paikoin kasvot poispäin kamerasta.

Pätkän loppupuolella Sonders heiluttaa lantiotaan hänen takanaan olevan ja käden hänen vatsalleen asettaneen De La Hoyan ihotuntumalla. Esimerkiksi TMZ luonnehti pariskunnan tanssia "seksuaaliseksi".

Videon on jakanut muun muassa espanjalaislehti Marca. On helppo ymmärtää, että siinä on näkynyt osalle liikaa.

"Vihaajat ilmiantoivat"

Sonders kirjoitti, että video lähti poistoon tunnissa siitä tehtyjen ilmiantojen jälkeen.

– Oscar sai 6 000 kommenttia 30 minuutissa. Luulen, että jotkut ihmiset todella vihaavat nähdä meidän pitävän hauskaa, Sonders kommentoi Instagram-tarinoissaan.

De La Hoya puolusteli pätkää.

– Edellinen julkaisuni oli hauskanpitämistä ja vihaajat, jotka vihaavat nähdä minut onnellisena, ilmiantoivat sen, hän kirjoitti.

Sonders oli julkaissut aiemmin samantapaisen videon pariskunnan lomailtua kuukausi sitten Meksikossa. De La Hoya oli kuitenkin pukeutunut tuolloin uimashortseihin. 

De La Hoya ja Sonders ovat seurustelleet vuodesta 2021 lähtien. 

De La Hoya voitti nyrkkeilijänä olympiakultaa ja ammattilaisena hän juhli maailmanmestaruuksia peräti kuudessa eri painoluokassa. Sonders on toiminut urallaan muun muassa urheilujuontajana NBC:llä ja Fox Sportsilla.

Lue myös:

    Uusimmat