Oasis-veljekset astelivat MM-kehään – nyrkkeilymestari hätkähti kohutemppua: "Liam saa meidät hengiltä"

Paluun keikkalavoille ensi kesänä tekevän brittiyhtye Oasiksen pääjäsenet ovat kunnostautuneet myös urheilupiireissä. Ex-tähtinyrkkeilijä Ricky Hatton on muistellut erästä räjähdysherkkää tapausta.

Hatton palasi Lucky Blog -sivuston haastattelussa vuonna 2008 Las Vegasissa sattuneeseen tapaukseen. Brittiottelija puolusti tuolloin ylemmän kevytsarjan kahta MM-vyötään Paul Malignaggia vastaan. 

Hattonilla oli tukenaan Oasis-yhtyeestä tutut Gallagherin veljekset Noel ja Liam, joita hän pyysi kantamaan mestaruusvyönsä kehään. 

– Huomasin, että he ovat hieman hermostuneita, sillä he eivät olleet saattaneet ottelijaa kehään aiemmin. He kyselivät, että "mitä me teemme, Rick". Kehotin heitä nousemaan kehään, pitämään mestaruusvöitä ilmassa ja esittelemään niitä Malignaggin edessä, Hatton muistelee. 

Liam Gallagher otti ohjeet turhan kirjaimellisesti ja paineli suoraan yhdysvaltalaisen Malignaggin lähituntumaan. 

– Hän sanoi joitain tyyliin "mitäs ajattelet tästä, kusipää" ja työnsi vyön hänen naamaansa.

– Mietin, että "en tarkoittanut ihan tuota, Liam". Tarkoituksena ei ollut työntää vyötä hänen naamaansa ja solvata häntä, mutta olihan se hauskaa. Voimme nyt nauraa sille, Hatton kommentoi. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Tämän jälkeen Liam Gallagher kuitenkin vielä provosoi Malignaggin kannattajia kehän ulkopuolella puheillaan ja käsimerkeillään. 

– Se oli ihan täydellistä. Malignaggilla oli kuitenkin kehän laidalla muutamia tukijoita, joita ei tulisi ärsyttää. He huusivat minulle, että tämän rokkistaran kannattaisi olla varovainen, sillä hän solvaa meitä. Ajattelin, että Liam saa meidät hengiltä, Hatton summasi. 

Hatton voitti ottelun teknisellä tyrmäyksellä 11. erässä.  

Oasis tiedotti tiistaina, että se aikoo vetää 14 keikkaa Isossa-Britanniassa ja Irlannissa ensi kesänä. Tarkoituksena on jatkaa kiertuetta myös tämän jälkeen.  

Yhtye hajosi vuonna 2009 Gallagherin veljesten erimielisyyksien takia. Noel on nykyään 57-vuotias ja Liam 51. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat