Nyt se on varmaa: Oasis palaa!

Oasis palaa – tätä se tarkoittaa 13:15
Katso video: Oasis palaa – tätä se tarkoittaa.

Oasis tiedottaa palaavansa keikkalavoille ensi vuonna.

Vuonna 2009 hajonnut brittiyhtye Oasis tekee paluun. Odotettu paluu-uutinen käy ilmi yhtyeen verkkosivuilta ja X-tililtä.

Oasis kertoo verkkosivuillaan ja X:ssä soittavansa ensi vuonna yhteensä 14 konserttia Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. 

– Oasis päättää tänään vuosia kestäneen kuumeisen spekulaation vahvistamalla kauan odotetun Britannian ja Irlannin keikkaputken, joista muodostuu heidän OASIS LIVE '25 -maailmankiertueensa kotimainen osuus. Oasis saapuu Cardiffiin, Manchesteriin, Lontooseen, Edinburghiin ja Dubliniin kesällä 2025, yhtyeen verkkosivuilla kerrotaan.

Verkkosivujen mukaan OASIS LIVE ’25 -kiertueen suunnitellaan jatkavan ensi vuonna myös muihin maanosiin Euroopan ulkopuolella.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Oasis hajosi vuonna 2009 sen laulaja Liam Gallagherin ja kitaristi-laulaja Noel Gallagherin riitojen vuoksi. Veljesten väliset riidat kulminoituivat kesällä 2009, kun kaksikko riiteli rajusti ennen Oasisin keikkaa Pariisissa ja konsertti peruttiin vain minuutteja ennen sen alkamisaikaa. Oasisin lopullisesta hajoamisesta tiedotettiin virallisesti lokakuussa 2009.

Yhtyeen paluusta on liikkunut runsaasti huhuja viime aikoina.

Juttua päivitetty kauttaaltaan 27.8.2024 klo 10.21.
 

Lue myös:

    Uusimmat