Oliver Kapanen tulikuumassa tilanteessa NHL:ssä – seurapomoisää hiillostetaan

Oliver Kapanen on esiintynyt pirteästi NHL:n harjoitusotteluissa ja paikka Montrealin NHL-joukkueessa on lähellä. Oliverin isä Kimmo Kapanen, joka toimii Timrån urheilujohtajana, kommentoi poikansa tilannetta.

Oliver Kapanen siirtyi loistavan viime kauden jälkeen täksi kaudeksi isänsä valvovan silmän alle Timrån riveihin, mutta matkasi hänen NHL-oikeudet omistavan Montrealin harjoitusleirille ennen kuin kausi Ruotsissa käynnistyi.

Kapanen on esiintynyt Montrealin harjoitusotteluissa pirteästi. 21-vuotias keskushyökkääjä on saanut pelistä toiseen hyvin vastuuta ja tehnyt harjoitusotteluissa tehopisteet 1+3. Kimmo Kapaselle tilanne on kaksijakoinen. Toisaalta hän varmasti toivoo poikansa menestystä NHL:ssä, mutta Timrå kaipaisi myös kipeästi Kapasen osaamista. Jos NHL-paikka irtoaa, ei Kapasta nähdä Ruotsissa.

Kimmo Kapaselta kyseltiin poikansa tilannetta TV4:n lähetyksessä viikonloppuna.

– Meillä on samat tiedot kuin teillä. En tiedä Oliverista. (Seurajohto) ei ole puhunut pelaajien kanssa. Maanantaina heidän pitää nimetä 21 pelaajaa, sitten tiedetään, Kapanen pyöritteli.

Olli Jokisen valmentama Timrå on joutunut pärjäämään koko alkukauden ilman Kapasta, jolta odotettiin tällä kaudella paljon SHL:ssä.

Nyt lasketaan, että hän ehkä aloittaa siellä (NHL:ssä) kautensa. Nyt meidän pitää vain odottaa, isä-Kapanen sanoi.

Kapaselta kysyttiin, pitääkö Timrån tehdä peliliikkeitä sentteriosastolla, joka on Oliver Kapasen poissa ollessa hieman vajavainen.

– Emme mieti liikaa tällä hetkellä. Pitää katsoa, mitä tapahtuu, ja minkä roolin hän saa. Saako hän suoran paikan joukkueessa, onko hän ylimääräinen pelaaja vai mikä hänen statuksensa on, Kapanen vastasi.

Timrå on aloittanut kauden Olli Jokisen valmennuksessa vahvasti. Se on noussut neljän peräkkäisen voiton myötä jo sarjan kolmanneksi. Urheilujohtaja Kapanen on tyytyväinen, että Jokinen tuli seuraan päävalmentajaksi.

– Kokonaisuus, päivittäinen tekeminen ja peli oli suuri syy palkkaamiseen. Kaikki tekevät töitä yhteen hiileen, ja siksi Olli on täällä, Kapanen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat