Olivia Munn ja John Mulaney saivat lapsen sijaissynnyttäjän avulla

Olivia Munnin ja hänen puolisonsa John Mulaneyn perhe kasvoi tyttövauvalla.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä ja malli Olivia Munn ja hänen puolisonsa John Mulaney ovat saaneet toisen lapsen sijaissynnyttäjän avulla. Pariskunta kertoo tyttövauvansa syntymästä Instagramissa. 

Méi June Mulaney saapui tähän maailmaan 14. syyskuuta 2024, lohikäärmeen vuonna, Munn kirjoittaa julkaisussaan.

Munn, jolla diagnosoitiin viime vuonna rintasyöpä, kertoo julkaisussaan kokeneensa monia syviä tunteita siitä, ettei voinut itse kantaa hänen ja Mulaneyn tytärtä. Näyttelijä on kertonut pakastaneensa munasolujaan kolme kertaa: 33-, 39- ja 42-vuotiaana. Viimeisin kerta oli hyvin pian rintasyöpädiagnoosin jälkeen.

– Kun tapasin sijaissynnyttäjämme ensimmäistä kertaa, puhuimme äiti äidille. Hän osoitti minulle niin paljon armoa ja ymmärrystä, että tiesin löytäneeni tosielämän enkelin. Sanat eivät voi ilmaista kiitollisuuttani siitä, että hän piti vauvamme turvassa 9 kuukauden ajan ja toteutti unelmamme, Munn kirjoittaa julkaisussaan.

Munn kertoo postauksessaan, että heidän tyttärensä nimi Méi tarkoittaa kiinaksi luumua.

– Olen niin ylpeä pienestä luumustani, pienestä lohikäärmeestäni, että hän teki tämän matkan ollakseen kanssamme, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Munnilla ja Mulaneylla on entuudestaan 2-vuotias poika Malcolm.

Munn kertoi maaliskuussa Instagramissa saaneensa viime vuonna rintasyöpädiagnoosin. Sairaus löytyi lääkärin arvioitua Munnin rintasyöpäriskin ja lähetettyä tämän jatkotutkimuksiin. Munn kävi magneettikuvassa, ultraäänitutkimuksessa ja biopsiassa, joka lopulta paljasti aggressiivisen ja nopeasti etenevän syövän hänen molemmista rinnoistaan.

Munn kertoi maaliskuussa Instagramissa, että hänen molemmat rintansa poistettiin 30 päivää diagnoosin jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat