Olli Jokinen jakoi kiitosta – Risto Dufva veisteli joustinpatjoista: "Niinhän se menee nuorilla miehillä muutenkin

"Siivouskomeroon tehtiin ensimmäinen toimisto" – Risto Dufva muistelee vuosiaan Jukureiden luotsina 4:29
"Siivouskomeroon tehtiin ensimmäinen toimisto" – Risto Dufva muistelee vuosiaan Jukureiden luotsina.

Jukurit jatkoi vahvaa jaksoaan jääkiekon SM-liigassa. Mikkeliläiset kaatoivat kotonaan Sportin maalein 4–1. Ottelun jälkeen Olli Jokinen antoi kiitosta joukkueelleen.

Voitto oli Jukureille neljäs peräkkäinen ja kuudes vuoden 2024 puolella. Vuoden seitsemästä pelistä on vain yksi tappio.

Ihan mallikas peli meiltä. Hyvä peliinlähtö. Tykkäsin meidän ensimmäisestä erästä. Sport oli juuri sitä, mitä odotettiin, että Sport on. Erittäin hyvin valmennettu joukkue, Jokinen kehaisi vastustajaa.

Jukureiden tehomiehinä lauantaina esiintyivät Oskars Batna ja Pekka Jormakka tehoin 1+1. Michal Kovarcik kirjasi pisteet 0+2.

Jo pitkään vahvasti pelannut Jukurit on nyt sarjassa kolmantena tasapisteissä neljäntenö olevan HIFK:n kanssa. Mikkeliläiset kamppailevat tosissaan pudotuspelien kotiedusta.

Tällä hetkellä meidän perussuorittaminen on erittäin korkealla tasolla jokaisella pelaajalla. Siitä olen erittäin ylpeä ja ylpeä tuosta huoneesta. He vastaavat huutoon ja jättävät joka kerta jäljen jäällä ja ehkä jonkilaisen jäljen myös vastustajan aivolohkoihin, Jokinen kiitteli.

Sport puolestaan on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen ja on sijalla 12 neljän pisteen päässä alemmasta pudotuspeliviivasta.

Perjantaina SaiPalle voittomaalikilpailussa kotonaan hävinnyt vaasalaisjoukkue oli matkannut pitkän matkan Mikkeliin. Sport matkusti perjantain ottelun jälkeen yöksi Jyväskylään ja jatkoi lauantaina Mikkeliin. Päävalmentaja Risto Dufva ei selitellyt matkustamisen rasituksilla, vaan esitti humoristiseen tapaansa joukkueen saaneen hyvät unet joustinpatjoilla Jyväskylässä.

Ihan hyvä yö siinä saatiin. Vähän meni myöhäiseksi, mutta niinhän se menee nuorilla miehillä muutenkin illat pitkäksi.

Valmennusuransa tähän kauteen päättävää Dufvaa muistettiin Mikkelissä ennen ottelua sekä vielä ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa. Voit katsoa lehdistötilaisuuden kokonaisuudessaan alla olevalta videolta.

Lehdistötilaisuus: Jukurit - Sport 6:46

Lue myös:

    Uusimmat