Olli Jokiselta kutkuttava tieto NHL-supertähdestä – "Helenius kuulostaisi aika hyvältä"

Olli Jokisella tietoa NHL:n nuoresta supertähdestä – kiinnostava heitto Konsta Heleniuksesta 3:46
Mikä tekee Connor Bedardista niin poikkeuksellisen pelaajan? MTV Urheilun studio arvioi Kanadan superteinin ihmekyvyt.

Hirmuista jälkeä ensimmäisissä miesten MM-kisoissaan tekevä Connor Bedard kaipaa NHL:ssä vierelleen kunnon tutkaparia. Löytyisikö sellainen Leijonien MM-ryhmästä?

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

18-vuotias Bedard tulokaskaudellaan Chicago Blackhawksissa 68 runkosarjaottelussa 22+39=61 pistettä. Nyt hän on avannut MM-kisat neljällä maalilla ja viidellä pisteellä kolmessa ottelussa Kanadan paidassa.

MTV Urheilun studiossa asiantuntijat Karri Kivi ja Olli Jokinen havainnollistivat, mitkä asiat tekevät taitavasta nuorukaisesta niin poikkeuksellisen.

Parannettavaa toki löytyy vielä kokonaisvaltaisessa pelaamisessa, mutta myös hänen seuransa Blackhawks on pahasti jälleenrakennusvaiheessa. Jokinen heittää ilmoille mielenkiintoisen asetelman, kun Leijonien pian 18 vuotta täyttävä Konsta Helenius tulee varausikään kesän NHL-draftissa.

– Sen takia aika on mielenkiintoinen varaustilaisuus tulossa. Omien tietojeni mukaan tästä varaustilaisuudesta etsitään hänelle tutkaparia. Jollain tapaa se Helenius kuulostaisi ja näyttäisi aika hyvältä Chicagon paidassa, Jokinen ennakoi.

Lue myös:

    Uusimmat