Olli Jokisen Timrå linjasi suomalaisesta jymyuutisesta: "Emme näe syytä paniikkiin"

Suomalaishyökkääjä Oliver Kapanen nappasi paikan Montreal Canadiensin NHL-joukkueesta. Kapasen SHL-seura Timrå kommentoi kirpaisevaa menetystään heti tuoreeltaan maanantai-iltana.

Kapanen pelasi vahvasti Canadiensin harjoitusleirillä ja on mukana joukkueessa sen jälkeen, kun Montreal laittoi maanantaina vielä pelaajia AHL:ään.

21-vuotiaan hyökkääjän pelipaikka Euroopassa olisi ollut, tai on, SHL-seura Timrå, johon Kapanen siirtyi onnistuneen KalPa-kauden ja Leijonien MM-miehistöön murtautumisen jälkeen.

Timrån urheilujohtaja Kimmo Kapanen, Oliver Kapasen isä, kommentoi tuoretta uutista SHL-joukkueen sivuilla maanantaina.

– Me Timrå IK:ssa toivotamme hänelle lämpimästi onnea. Lopullisen valinnan myötä Oliver pelaa todennäköisesti Montrealissa jo torstaina.

Urheilujohtaja Kapanen korosti, ettei NHL-kokoonpanoon murtautuminen vielä tarkoita, etteikö Oliver Kapanen pelaisi Timråssa jossakin vaiheessa juuri alkanutta SHL-kautta. Vahvistuksen lipeäminen NHL:ään ei heti vaikuta joukkueen hankintapolitiikkaan.

– Minulla ja Ollilla (Jokinen) on hyvä keskusteluyhteys ja juuri nyt emme näe syytä paniikkiin hankkia mitään (uusia pelaajia), Kimmo Kapanen päättää. 

Jokisen valmentama Timrå on aloittanut SHL-kauden väkevästi. Se on SHL:n sarjataulukossa kolmantena.

 

Lue myös:

    Uusimmat