Olympiamitalisti ajoi vaimonsa kuoliaaksi

Kilpapyöräilyn kaksinkertaista olympiamitalistia Rohan Dennistä syytetään taposta. Australialaista uhkaa Cycling Weeklyn mukaan 15 vuoden vankeus. Dennis oli ajanut vaimonsa kuoliaaksi.

Denniksen vaimo Melissa Hoskins löydettiin viime vuoden lopulla vakavasti loukkaantuneena heidän kotinsa läheisyydestä. Hoskins vietiin sairaalaan, mutta häntä ei pystytty enää pelastamaan. Pian tämän jälkeen Dennis pidätettiin epäiltynä vaimonsa kuolemasta.

Pariskunnan välillä oli alkanut riita, joka oli päättynyt siihen, että Dennis lähti ajamaan autolla pois Hoskinsin ollessa konepellin päällä. Dennis ei ollut The Sunin mukaan pysähtynyt kunnes Hoskins oli pudonnut maahan.  Dennistä syytetään nyt taposta ja häntä uhkaa 15 vuoden vankeus. 

Dennis voitti Lontoon olympialaisissa hopeaa ratapyöräilyssä ja Tokion kisoissa pronssia maantiepyöräilyssä. Hoskins oli myös menestyksekäs pyöräilijä keräten kahdeksan MM-mitalia (yksi maailmanmestaruus, viisi hopeaa ja kaksi pronssia). 

– Sanat eivät voi kuvailla suruamme, pimeyttä, jossa olemme ja Melissan kuoleman ympärillä vallitsevia traagisia olosuhteita. Emme ole vain menettänyt tytärtä ja siskoa. Hänen lapsensa ovat menettäneet äidin, vapaan ja anteliaan sielun, jolla oli suuri sydän, kärsivällisyyttä ja elämäniloa, Hoskinsin isä sanoi Australian pyöräilyliiton tiedotteessa aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat