One Direction -kollegat julkaisivat koskettavan lausunnon Liam Paynen kuolemasta

Liam Paynen entiset bänditoverit kuvailevat olevansa "täysin musertuneita" kuultuaan kuolinuutisesta.

One Direction -yhtyeeseen kuuluneet Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson ja Zayn Malik julkaisivat lausunnon koskien entisen bändikaverinsa  Liam Paynen menehtymistä.

Vain 31-vuotias Payne kuoli pudottuaan Buenos Airesissa sijaitsevan hotellin kolmannesta kerroksesta keskiviikkona 16. lokakuuta. Paynen One Direction -kollegat kertovat Instagramissa julkaisemassaan lausunnossa olevansa "täysin musertuneita" kuultuaan kuolinuutisesta.

– Ajallaan ja sitten, kun kaikki pystyvät, tulemme sanomaan enemmän. Mutta nyt otamme aikaa surraksemme ja prosessoidaksemme veljemme, jota rakastimme suuresti, menetystä. Tulemme vaalimaan hänen kanssaan jakamiamme muistoja ikuisesti, lausunnossa sanotaan.

Horan, Styles, Tomlinson ja Malik sanovat lausunnossa ajatustensa olevan juuri nyt Paynen perheessä ja ystävissä sekä faneissa, jotka rakastivat Paynea yhdessä heidän kanssaan.

– Tulemme kaipaamaan häntä kamalasti. Rakastamme sinua Liam, lausunto päättyy.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yhteislausunnon lisäksi Tomlinson, Malik ja Styles ovat julkaisseet Instagram-tileillään omat lausuntonsa koskien Paynen kuolemaa. 

Tomlinson kirjoittaa Instagramiin jakamassaan julkaisussa olevansa järkyttynyt menetettyään "veljensä". Hän kuvailee Paynen olleen positiivinen, hauska ja kiltti sielu, jota hän katsoi ylöspäin ja kertoo, että Paynesta tuli ajan kuluessa hänelle veli, jollaista hän oli kaivannut koko ikänsä.

Tomlinson kehuu julkaisussaan Paynen ammattitaitoa ja kertoo, että puhui tämän kanssa usein studioon palaamisesta. Hän kuvailee Paynen olleen hänen mielestään One Directionin tärkein osa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tomlinson suuntaa julkaisussaan sanansa myös suoraan Paynelle. Hän kuvailee olevansa valtavan onnekas saatuaan tämän elämäänsä, mutta sanoo hyvästien jättämisen olevan vaikeaa.

Hän antaa julkaisussaan myös koskettavan lupauksen liittyen Paynen vuonna 2017 syntyneeseen lapseen Beariin.

– Haluan sinun tietävän, että jos Bear koskaan tarvitsee minua, aion olla se setä, jota hän tarvitsee elämässään ja kerron hänelle tarinoita siitä, kuinka upea hänen isänsä oli.

– Toivon, että minulla olisi mahdollisuus sanoa hyvästit ja kertoa sinulle vielä kerran kuinka paljon rakastin sinua. Payno, poikani, yksi parhaista ystävistäni, veljeni, rakastan sinua. Nuku hyvin, Tomlinson päättää kirjoituksensa.

Malik puolestaan kertoo Instagramiin jakamassaan julkaisussa, että hänellä olisi ollut vielä paljon sanottavaa Paynelle. Hän kirjoittaa, ettei koskaan kerennyt kiittää Paynea siitä, että tämä tuki häntä hänen elämänsä vaikeimpina aikoina. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Malik ylistää myös Paynen ammattitaitoa ja sanoo, että tapahtuipa lavalla mitä tahansa, pystyivät muut aina luottamaan siihen, että Payne hoiti tilanteen maaliin.

– Menetin veljen kun lähdit luotamme, enkä voi selittää mitä antaisin siitä hyvästä, että pääsisin halaamaan sinua vielä viimeisen kerran, sanomaan sinulle kunnolliset hyvästit ja kertomaan, että rakastin ja arvostin sinua valtavasti. Tulen vaalimaan yhteisiä muistojamme aina sydämessäni. 

– Toivon, että missä ikinä oletkaan nyt, voit hyvin ja tunnet rauhaa. Ja että tiedät, miten rakastettu olet. Rakastan sinua veli, Malik päättää tekstinsä.

Myös Styles kirjoittaa Instagramiin jakamassaan lausunnossa olevansa totaalisen hajalla Paynen kuolemasta.

– Hänen suurin ilonsa oli tehdä muut ihmiset onnellisiksi, ja oli kunnia olla hänen rinnallaan, kun hän teki niin. Liam eli täysin avoimena ja näyttäen tunteensa, hänellä oli energiaa, joka oli tarttuvaa. Hän oli lämmin, kannustava ja uskomattoman rakastava. Vuodet, jotka vietimme yhdessä, tulevat aina olemaan elämäni vaalituimpien joukossa. Tulen kaipaamaan häntä ikuisesti, Styles kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Styles kuvailee julkaisussaan sydämensä särkyvän Paynen vanhempien Karenin ja Geoffin, tämän sisarusten Nicolan ja Ruthin sekä pojan Bearin ja kaikkien niiden puolesta, jotka tunsivat Paynen ja rakastivat tätä.

– Kuten minäkin tein, Styles päättää tekstinsä.

Vuonna 2010 Britannian X Factor  -ohjelmassa alkunsa saanut ja sittemmin valtavaksi ilmiöksi muodostunut One Direction -yhtye jäi määrittelemättömän pituiselle tauolle vuonna 2016. Zayn Malik oli tuolloin jättäytynyt yhtyeestä alle vuotta aiemmin.

One Directionin jäätyä tauolle alkoivat sen jäsenet työstää omia soolouriaan.

Lue myös:

    Uusimmat