Valtavan surun kohdannut Zayn Malik lykkää kiertuettaan

Zayn Malik kertoo Instagram-tarinassaan, että lykkää Stairway to the Sky -kiertueensa Yhdysvaltojen keikkoja.

Aikoinaan One Direction -yhtyeeseen kuulunut ja nykyisin sooloartistina tunnettu Zayn Malik siirtää Stairway to the Sky -kiertueensa Yhdysvaltojen keikkoja entisen bändikaverinsa Liam Paynen kuoleman vuoksi.

Niin ikään One Direction -yhtyeestä tunnetuksi tullut Payne kuoli pudottuaan Buenos Airesissa sijaitsevan hotellin kolmannesta kerroksesta keskiviikkona 16. lokakuuta. 

Malik kertoo kiertueensa siirtämisestä Instagram-tarinaansa jakamassaan kirjoituksessa. Laulajan Stairway to the Sky -kiertueen oli määrä alkaa keskiviikkona Kalifornian San Franciscossa.

Tällä viikolla koetun sydäntäsärkevän menetyksen vuoksi olen tehnyt päätöksen lykätä Stairway to the Sky -kiertueeni Yhdysvaltojen osuutta, Malik kirjoittaa julkaisussaan. 

Malik kertoo, että lykättävät keikat siirtyvät tammikuulle. Hän esittää julkaisussaan myös kiitoksen faneilleen.

– Rakastan teitä kaikkia, ja kiitos ymmärryksestänne, hän päättää tekstinsä.

Malik sekä muut One Direction -yhtyeen jäsenet Niall Horan, Harry Stylesja Louis Tomlinson julkaisivat tällä viikolla Instagramissa lausunnon, jossa he kertoivat olevansa "täysin musertuneita" kuultuaan Paynen kuolemasta. 

– Tulemme kaipaamaan häntä kamalasti. Rakastamme sinua Liam, lausunnossa muun muassa sanotaan.

Malik julkaisi Instagramissa myös oman erillisen postauksensa koskien Paynen kuolemaa. 

– Menetin veljen kun lähdit luotamme, enkä voi selittää mitä antaisin siitä hyvästä, että pääsisin halaamaan sinua vielä viimeisen kerran, sanomaan sinulle kunnolliset hyvästit ja kertomaan, että rakastin ja arvostin sinua valtavasti. Tulen vaalimaan yhteisiä muistojamme aina sydämessäni, hän muun muassa kirjoitti julkaisussaan.

– Toivon, että missä ikinä oletkaan nyt, voit hyvin ja tunnet rauhaa. Ja että tiedät, miten rakastettu olet. Rakastan sinua veli, hän jatkoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Lue myös:

    Uusimmat