Liam Paynen lapsen äidiltä tärkeä viesti: "Pyydän teitä harkitsemaan"

Liam Paynen entinen kumppani Cheryl Cole kehottaa ihmisiä harkitsemaan somekäyttäytymistään.

Keskiviikkona 16. lokakuuta kuolleen brittilaulajan Liam Paynen lapsen äiti ja entinen kumppani Cheryl Cole julkaisi Instagramissa Paynen kuolemaa koskevan kirjoituksen, jossa hän muistuttaa ihmisiä keskustelemaan tapahtuneesta sensitiivisesti.

Laulajana tunnettu Cole julkaisi kirjoituksensa postauksessa, johon hän on sisällyttänyt myös kuvan Paynesta sekä heidän yhteisestä lapsestaan Bearista.

– Yrittäessäni navigoida tässä maata mullistavassa tapahtumassa ja käsitellä omaa suruani tänä sanoinkuvaamattoman tuskallisena aikana, haluaisin ystävällisesti muistuttaa kaikkia siitä, että olemme menettäneet ihmisen, Cole kirjoittaa.

Cole huomauttaa tekstissään, ettei Payne ollut ainoastaan poptähti ja julkkis, vaan myös poika, veli, setä, rakas ystävä sekä 7-vuotiaan pojan isä.

– Pojan, jonka on nyt kohdattava tosiasia, ettei hän näe isäänsä enää koskaan, Cole kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Cole kertoo tekstissään olevansa eniten huolissaan siitä, että heidän pojallaan on jonain päivänä pääsy kaikkeen mediasisältöön, mitä Paynen kuolemaan liittyen on tehty. Hän kuvailee sydäntään särkevän se, ettei voi tulevaisuudessa suojella poikaansa näiltä sisällöiltä. 

– Pyydän teitä harkitsemaan, saavatko jotkut näistä sisällöistä aikaan mitään muuta kuin lisävahinkoa niille, jotka jäävät korjaamaan tilannetta. Ennen kuin jätät kommentteja tai julkaiset videon, kysy itseltäsi, haluaisitko oman lapsesi tai perheesi näkevän ne, hän pyytää.

– Olkaa kilttejä ja antakaa Liamille se pieni ihmisarvo, joka hänellä on kuolemansa jälkeen jäljellä, jotta hän voisi vihdoin levätä rauhassa, hän päättää kirjoituksensa.

Payne ja Cole seurustelivat vuosina 2016–2018. Heidän poikansa Bear syntyi vuonna 2017. CNN:n mukaan ex-parilla oli yhteishuoltajuus poikaansa.

Payne kuoli pudottuaan Buenos Airesissa sijaitsevan hotellin kolmannesta kerroksesta keskiviikkona 16. lokakuuta. Hän oli kuollessaan 31-vuotias.

Lue myös:

    Uusimmat